Tillbaka till huvudinnehållet

Caudalie

Om märket Caudalie

Utnyttja vinrankan till max. Den är nämligen fullpackad med välgörande effekter. Kosmetikan Caudalie innehåller all skönhet från de soliga franska vinträdgårdarna. Huvudingrediensen är världens starkaste antioxidant – extrakt från vindruvskärnor som fungerar effektivt mot tecken på åldrande hy. 

 

Märket Caudalie lanserades 1993 av det äkta paret Mathilda och Bertrand Thomas efter ett möte med professorn Joseph Vercauteren. Det var han som presenterade de fastgörande, föryngrande och skyddande egenskaperna i denna unika frukt och från den dagen har märket Caudalie lanserat den ena effektiva produkten efter den andra. Alla produkter är unika men de har en sak gemensamt – kosmetikan Caudalie innehåller alltid helt naturliga ingredienser som är skonsamma för huden.

Prova själv produkterna från märket Caudalie. Kultprodukter som Caudalie Beauty Elixir är populära bland otaliga kändisar, makeupartister och kosmetikaälskare över hela världen på grund av det breda användningsområdet inom hudvård. Värda att nämnas är även Caudalie Cleaners&Toners eller masken Caudalie Masks&Scrubs. Oavsett vilken produkt du väljer kan du vara säker på att kosmetikan Caudalie förvandlar din dagliga vård till en unik och avslappnande upplevelse.

hela texten dölja texten