Darphin

Darphin erbjuder dermokosmetik som kombinerar naturliga och ekologiskt framtagna ingredienser med de modernaste metoderna inom vetenskap och teknologi. Märket följer alltså dagens trender samtidigt som det inspireras av fransk historia. Redan Marie Antoinette förälskade sig nämligen i effekterna av vegetabiliska serum, eteriska oljor och skyddande krämer. Hos Darphin samverkar dessa ingredienser och detta unika tredimensionella koncept förbättras och fulländas ständigt i tillverkningsprocessen.

 

“En kvinnas hy är en spegel som speglar livet” hävdar Pierre Darphin, dermatolog, sjukgymnast, en mästare på att skapa recept och grundaren av detta lyxiga kosmetikmärke från Paris. Även du kan ge din hy en individuell vård från Darphin, en vård som drar nytta av styrkan som finns i rena vegetabiliska essenser och som hjälper dig att hitta ett ännu vackrare “jag”.

Vad är det just din hy lider av? Vilken hudtyp har du? Och vad är det du vill uppnå? Darphins produkter arbetar med alla indikatorer såsom ålder, klimat, kost eller livsstil för att hitta en hudvårdsrutin som passar till punkt och pricka till just din hy. Tack vare att tre produkter – serum, aromatisk vård och kräm – kombineras kan Darphin erbjuda en personligt anpassad vård. Darphins produkter är dessutom inte bara effektiva, de har även en härlig konsistens och en mild doft som ger dig en känsla av lugn och välbefinnande.

hela texten dölja texten

Mest sålda