Tillbaka till huvudinnehållet

Darphin

Darphin

De effektiva hudvårdsprodukterna från Darphin kombinerar naturliga ingredienser med en unik massage som enkelt kan inkorporeras i din hudvårdsrutin. Tillsammans bearbetar huden för att göra den vacker ända från grunden och ger synliga resultat.
 
Pierre Darphin var en botanist, fysioterapeut och samtidigt en mästare på att ta fram nya recept. Han hade ett ambitiöst mål, nämligen att hitta den mest koncentrerade naturliga essensen och använda dess styrka för att skapa hudvårdsprodukter vars effekter syns i samma stund som de absorberas av huden. Darphin lyckades och han utvecklade produkter som ger huden all näring den behöver.
 
Men Darphin gick ännu längre och drog även nytta av sin kunskap om musklernas funktioner och benstrukturer. Han viste att de påverkade blodcirkulationen och utvecklade därmed en unik teknik som föryngrar ansiktets muskler – en särskild massage som förstärker produkternas effekter.
 
Än idag använder sig Darphins produkter av högt effektiva, rena och naturliga sammansättningar. Bland favoriterna finns till exempel kollektionen Darphin Intral för känslig hy. De som har torr hy väljer gärna krämen Darphin Hydraskin Light från kollektionen Darphin Hydraskin. Darphin erbjuder även en hel rad naturliga oljor som doftar underbart, passar alla hudtyper och kompletterar märkets andra hudvårdsprodukter.

hela texten dölja texten