Dolce & Gabbana 3 L’Imperatriceeau de toilette för Kvinnor

1×
Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice eau de toilette för Kvinnor
Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice eau de toilette för Kvinnor
Kampanj
100 ml
469,00kr

Kod: DOG0072 | I lager
1
En present till dig
Handla över 500 kr och välj en av flera populär MEDIBLANC tandkräm i kundkorgen.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
En present till dig
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-08-14
UPS Air Mail
tisdag 2020-08-11

Parfym beskrivning Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice
Komposition

Börja varje dag med styrka och energi som en kejsarinna. Eau de toiletten Dolce & Gabbana L’Imperatrice 3, från den exklusiva kollektionen D&G Anthology är en självsäker och passionerad doft som kombinerar exotiska frukter och sensuella blommor.

  • blommig doft
  • passar för alla tillfällen
  • passar särskilt för sommaren och varma vårdagar 

Doftens sammansättning
Saftiga kiwitoner kombineras i Eau de Parfumens inledning med starka ackord av rosépeppar. Graciös rabarber blandas med själva hjärtat i doften som består av uppfriskande vattenmelon, cyklamen och sammetslen jasmin. Den värmande grunden utgörs av citrus- och sandelträ och förstärks av sensuell mysk.

Doftens historia
Eau de toiletten D&G Anthology L’Imperatrice 3 ingår i kollektionen Anthology som är inspirerad av magiska tarotkort. D&G Anthology L’Imperatrice 3 uttrycker en modern emanciperad kvinna som inte är rädd att uttrycka sina åsikter. Den gestaltar kvinnans styrka, individualitet och sensualitet. Doften lanserade 2009 och den karismatiska supermodellen Naoim Campbell är dess ansikte.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Kiwi, Rabarber, Rosépeppar
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Melon, Jasmin, Cyklamen
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Mysk, citronträ
Doftkategori
blommig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice