Dove DermaSpa Goodness3Kroppslotion för mjuk och smidig hud

Dove DermaSpa Goodness3 Kroppslotion för mjuk och smidig hud
Dove DermaSpa Goodness3 Kroppslotion för mjuk och smidig hud
200 ml
55,00kr

Kod: DOV1610 | I lager
1
En present till dig
Njut av din sommarshopping maximalt! Få 10% rabatt på ditt köp över 700 kr med koden notino10. Du får 15% rabatt på ditt köp över 900 kr med koden notino15. Rabatten gäller inte på produkter i kampanj och på utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-08-20
UPS Air Mail
måndag 2020-08-17

Kosmetika beskrivning Dove DermaSpa Goodness3
Egenskaper

Body lotion Dove DermaSpa Goodness3 ger din hud en återfuktning den behöver och huden blir även sammets mjuk.

Egenskaper:

  • ger intensiv näring och återfuktar
  • återfuktar huden på djupet
  • huden blir sammetslen vid beröring
  • lätt att applicera, absorberas lätt
  • dermatologiskt testad

Så här använder du:
Applicera på en ren hud och massera in varsamt tills allt har absorberats. Använd på hela kroppen på morgonen och / eller kvällen.

Egenskaper

Hudtyp
känslig, torr, alla hudtyper

Om märket Dove

Dove tillverkar hud- och kroppsvårdsprodukter och är synonymt med uttrycket “återfuktande”. Doves första produkt tillverkades i USA redan 1957. Det var en fast tvål som till en fjärdedel bestod av en återfuktande kräm och detta revolutionerade hur vi vårdar vår hud; det var ett unikt alternativ till andra, vanliga tvålar som torkade ut huden.

Doves breda utbud omfattar idag hudvårdsprodukter, deodoranter, antiperspiranter, tvålar, produkter för intim hygien, och dusch- och badprodukter. Idag säljs deras produkter i över 75 länder, vilket är ett bevis på märkets framgångar på den globala marknaden.

Märket använder sig ofta av innovativa och patenterade teknologier och uppfyller fortfarande sin ambition om att tillföra huden fukt och näring. Dove vill inte bara tillverka produkter av hög kvalitet för kroppen, huden och håret utan även hjälpa kvinnor att inse vilken potentiell skönhet de bär på.

Recensioner Dove DermaSpa Goodness3