Eucerin Sun KidsSkyddande lotion för barn SPF 50+

Eucerin Sun Kids Skyddande lotion för barn  SPF 50+
Eucerin Sun Kids Skyddande lotion för barn  SPF 50+
150 ml
219,00kr

Kod: EUC0981 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-08-14
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2020-08-11

Kosmetika beskrivning Eucerin Sun Kids
Egenskaper

Solskyddsmedel Eucerin Sun Kids erbjuder perfekt och säker solskydd för barnens hud.

Egenskaper:

  • ger skydd mot UV-strålning
  • skyddar din hud ifrån solbränning
  • Produkten är vattentät

Innehåll:

  • parfymfritt

Så här använder du:
Skaka ordentligt innan användning. Applicera en tillräckligt mängd av produkten på huden över hela kroppen innan du går ut i solen.

Egenskaper

Konsistens
lotion
Hudtyp
känslig, alla hudtyper
SPF
högt skydd (SPF 30 - SPF 50)

Om märket Eucerin

Eucerin är ett av de allra bästa märkena i världen när det gäller hudvårdsprodukter. All deras forskning och produktutveckling baseras på de senaste vetenskapliga rönen och ett nära samarbete med dermatologer. Det gör att Eucerin kan även erbjuda produkter med medicinsk verkan, vilket reflekterar dagens krav, som möter de strängaste dermatologiska standarderna och respekterar olika hudtypers behov.

Eucerin har tillverkat hudvårdsprodukter i över 100 år, vilket har gett dem en grundlig förståelse för hur huden fungerar. Eucerin Aquaphor är en ikonisk regenererande salva som först lanserades 1925 och som växer i popularitet än idag. Salvan innehåller inget vatten och har ett universellt användningsområde. Och det är bara två av dess många fördelar. Kollektionen Eucerin Hyaluron Filler var de första produkterna med hyaluronsyra i världen som bevisades överträffa andra estetiska ingrepp.

Vare sig du väljer en vårdande kräm, solvårdsprodukter eller ett skonsamt schampo från Eucerin så är målet detsamma – att hitta den bästa lösningen för en hälsosam och vacker hy.

Recensioner Eucerin Sun Kids