Armani gift set

Armani gift set
Du har valt
  • Presentförpackning
  • Armani
Filter
Prisintervall

ända tills

Linje
Doftkategori
Mest sålda

Armani set – lyxiga dofter i en vacker förpackning

Dofterna från Armani hör till de mest populära i hela världen. Därför är en uppsättning från Armani den perfekta presenten för alla du älskar. Kvalitet, tidlöshet och framgång är de värderingar som genomsyrar både modekreationerna och parfymerna från detta italienska märke. Du kan vara säker på att du träffar rätt med ett presentkit från Armani, oavsett om du ger bort det till dina nära och kära eller om du köper det till dig själv.

Populära Armani gift set för henne

  • Sì, Acqua di Gioia eller My Way – samtliga dessa ikoniska dofter kommer från märket Armani. Presentkitet Armani Sì är vackert förpackat och ger dig långvarig doftande glädje – din hy kommer att dofta ljuvligt med den parfymerade kosmetikan och dessutom framhäver den parfymernas doft.
  • Utöver presentkitet Armani Sì finns det ytterligare kit som är minst lika fantastiska. Presentkitet Armani Passione är det rätta valet för sensuella kvinnor, medan kitet Giorgio Armani My Way kommer att uppskattas av kvinnor som älskar att resa eftersom detta kit är inspirerat just av resor och äventyr.

Populära Armani gift set för honom

  • Parfympaketet Armani Acqua di Gio kommer att uppskattas av alla som älskar tradition och lyx.
  • Den energiske och moderna mannen kommer att älska presentkitet Emporio Armani Stronger With You.

Oavsett om du väljer presentpaketet Armani Sì för kvinnor eller ett annat kit från Giorgio Armani, kan du vara säker på att det kommer att uppskattas.