GucciFlora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum för Kvinnor

1×
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum för Kvinnor
Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
100 ml
1 309,00kr

I lager | Kod: GUC05421
1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

En inbjudan till en underbar värld av drömmar, blommor och glädje.

Föreställ dig en underbar älva i en fantastiskt vacker trädgård. Eau de parfumen Gucci Flora Gorgeous Gardenia för kvinnor tar dig till denna magiska plats, men se upp för de pälsiga valparna och katterna som också finns där. Upplev en intensiv dos av glädje!

  • en delikat blommig doft med framträdande fruktiga noter
  • lanserades 2021
  • sångerskan och skådespelerskan Miley Cyrus är doftens ansikte

Doftens komposition
Först ut fångas ditt intresse av den delikata doften av saftiga päron med undertoner av röda bär och italienska mandariner. Efter en stund förtrollas du av distinkta krämiga gardenior med en något fruktig och grön framtoning samt glödande noter av vita jasminblommor. Slutligen sprider sig söta noter av patchouli och farinsocker.

Doftens historia
Gucci Flora Gorgeous Gardenia utmanar dig att öppna upp för den oemotståndliga optimism som döljer sig inom dig och att sprida den till andra. Denna glädjefyllda doft kommer i en underbar flakong tillverkad till av tio procent återvunnet glas och målad med en vattenbaserad rosa färg. Etiketten pryds av Guccis karaktäristiska blommor.

Doften representeras perfekt av Miley Cyrus’ fritänkande själ och hennes värld där rock’n’roll och fantasifulla blommor skapar en lekfull kontrast. Doften Gorgeous Gardenia är en rikare tolkning av föregångaren, eau de toiletten Flora Gorgeous Gardenia.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Päronblomma , Röda bär, Mandarin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Gardenia, Tempelblomma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Brunt socker
Doftkategori
fruktig, blommig

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.