Gucci Made to MeasureEau de Toilette för män

Gucci Made to Measure Eau de Toilette för män
Gucci Made to Measure Eau de Toilette för män
90 ml
789,00kr

Kod: GUC0453 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
fredag 2020-11-06
UPS Air Mail
tisdag 2020-11-03

Parfym beskrivning Gucci Made to Measure
Komposition

Den passar lika väl som en skräddarsydd kostym. Den lyxiga Eau de Toilette Gucci Made to Measure för män kompletterar perfekt din enastående karisma. Doften designades för charmiga gentlemän som står i rampljuset vart än de går. Njut av din omgivnings uppmärksamhet!

  • frisk, orientaliskt kryddig doft
  • för självsäkra och stiliga män
  • passar både till vardagen och för särskilda tillfällen

Doftens sammansättning:
I själva inledningen verkar den uppfriskande kalabriska bergamotten i kombination med den berusande lavendeln, tunisiska apelsinblad och en nypa anis. Hjärtat består av lätt söta plommon och elegant näckros. Doften får sin kryddiga exotiska touch med kanel, muskotnöt och de signifikanta enbären. Kompositionens grund utgörs av den förföriska blandningen läder, bärnsten, patchouli och labdanum.

Doftens historia:
Den här lyxiga doften är motparten till parfymen Première för kvinnor. Båda har inspirerats av Hollywoods lyxiga liv och speciella elegans. Mannen som använder Made to Measure, står i rampljuset vart än han går, och uppmärksammas för sin ovanliga charm av både kvinnor och män. Parfymen lanserades 2013 och dess ansikte utåt blev James Franco.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott, Lavendel, Apelsinträdsblomma, Anis
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Muskot, Kanel, Plommon, Näckros, En
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Labdanum, Patchouli, Läder, Bärnsten
Doftkategori
orientalisk, kryddad

Om märket Gucci

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.

Recensioner Gucci Made to Measure