Gucci Rush 2Eau de Toilette för Kvinnor

Gucci Rush 2 Eau de Toilette för Kvinnor
Gucci Rush 2 Eau de Toilette för Kvinnor
50 ml
658,00kr

Kod: GUC0120 | I lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2020-11-04
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2020-10-29

Parfym beskrivning Gucci Rush 2
Komposition

Vid första anblicken en elegant dam, inuti en sensuell, oförglömlig diva? Eau de Toilette Gucci Rush 2 för kvinnor är som skräddarsydd för din otyglade personlighet. Den är skapad för kvinnor som älskar att vara originella och som njuter av varje spännande ögonblick fullt ut.

  • en blommig och träig doft med fruktiga undertoner
  • för moderna och energiska kvinnor
  • kan användas varje dag, särskilt under de varmare månaderna

Doftens sammansättning
I början sveps du in av rena och eleganta blommiga noter. I doftens hjärta blandas nämligen rosenblad, freesiablad och blad av den milda liljekonvaljen. Efter en stund fylls hjärtat av liljor, gardenia, narciss och de ovanliga palmbladen. Den beroendeframkallande mysken, ekmossan och de saftiga svarta vinbären, som parfymens grund består av, ger hela kompositionen en touch av sensualitet och djup.

Doftens historia
Doften Gucci Rush 2 lanserades 2001. Den knyter an till den omtyckta doften Gucci Rush från året 1999. Som dess föregångare kommer Rush 2 i en mycket ovanlig, geometrisk flacon, som alla de som älskar minimalistisk design, kommer att glädjas av. Flaconen passar i varje handväska eller kuvertväska.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Trä, Narcisser, Liljekonvalj
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Gardenia, Fresia, Ros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Ek, Mysk, Svarta vinbär
Doftkategori
blommig, träig

Om märket Gucci

En progressiv och innovativ vägvisare – Gucci har format modevärlden i nästa hundra år. Dess moderna och eklektiska produktion representerar höjden av italiensk hantverkskonst och kvaliteten och deras känsla för detaljer är enastående.

Det hela började 1921 då en oansenlig man vid namn Guccio Gucci öppnade en verkstad som bearbetade läder. Han hade antagligen ingen aning om att han just namngett en modelegend som skulle komma att ta över världen.

Idag lyser Gucci inte bara upp catwalken utan kollektionen har också utvidgats och omfattar nu även accessoarer, kosmetika och parfymer. Bland de mest kända parfymerna hittar vi den aromatiska herrparfymen Gucci Guilty och den romantiska och blommiga damparfymen Gucci Bloom.

Guccis kreativa chef, Alessandro Michele, har uppfyllt sin vision om att Gucci skulle omdefiniera vad ordet lyx betyder under 2000-talet och försäkra sin plats som ett av de populäraste modehusen i världen.

Recensioner Gucci Rush 2