Tillbaka till huvudinnehållet

Korloff

Korloff

Lyx som känns – Korloff är ett franskt företag som ägnar sig åt att tillverka lyxiga smycken, klockor, manschetter, pennor och sist men inte minst, nischparfymer.

 

Juvelarna Korloff har en anmärkningsvärd historia som är kopplad till en av världens största svarta diamanter på 200 karat. Enligt legenden tillhörde denna unika juvel den ryska adelsfamiljen Korloff-Sapojnikoff och den gick i arv från generation till generation som en talisman fram tills familjen lämnade Ryssland 1917.  Korloffs djärva parfymer förlänger känslorna som deras lyxiga smycken framkallar och gör upplevelsen ännu mer intensiv. Dofterna kombinerar lyx, sensualitet och provokation och varenda detalj är väl genomarbetad. 

Några av deras nämnvärda parfymer är till exempel eau de parfumen Korloff Gold för kvinnor, Korloff Lady eller den ikoniska Korloff Korlove. Och det finns så klart även något för män att välja bland. Upptäck eau de toiletten Korloff in White som är en juvel inom doftvärlden eller förälska dig i Korloff Pour Homme. Njut av de djärva doftkompositionerna och unna dig dessa lyxiga mästerverk.

hela texten dölja texten