Duschsvamp

Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Mest sålda

Varför ska man använda en duschsvamp?

Duschsvampen har en viktigare funktion än du kanske trodde. Ge den en chans och din hud kommer att belöna dig därefter.

Badsvampen hjälper till att återställa hudceller genom att försiktigt ta bort döda celler och stimulera den subkutana blodcirkulationen. Med dess hjälp skapar du också ett rikt skum och stöder effekterna av duschgelen.

Dessutom mjukgör duschsvampen den grova huden på armbågarna, hälarna och knäna, och sist men inte minst är det ett fantastiskt avslappnande massagemedel. Duschsvampar produceras inte bara i många färger utan också med ojämna ytor för specifika delar av kroppen (tvättsvamp för ryggen, hälarna eller till och med ansiktet).

Natursvamp

Föredrar du naturliga produkter? Satsa på en naturlig natursvamp av havssvampar som samlas i tropiska hav runt om i världen. Det är en 100% naturlig och 100% biologiskt nedbrytbar produkt som du kan kasta i komposten i slutet av dess livslängd.

En natursvamp från havet är lämplig för problematisk och känslig hud, har ett högt innehåll av mineraler och jod och är utmärkt absorberande. Du kan använda den inte bara som duschsvamp utan också som en kosmetisk svamp.

Oavsett om du letar efter en klassisk eller naturlig duschsvamp, eller till exempel en badsvamp och tvål 2-i-1, finns det inget enklare än att välja bland sortimentet på notino.se!

Tips från Notino: Testa även konjac svamp för ansiktet och njut av en perfekt och ren hy!