Lacoste L'Homme Lacoste Intense Eau de Toilette för män

Lacoste L'Homme Lacoste Intense Eau de Toilette för män
Lacoste L'Homme Lacoste Intense Eau de Toilette för män
100 ml
475,00kr

Kod: LAC02963 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-03-10
UPS Air Mail
fredag 2021-03-05

Parfym beskrivning Lacoste L'Homme Lacoste Intense
Komposition

Eau de Toilette L’Homme Lacoste Intense, av det franska märket Lacoste, är som skräddarsydd för unika män som inte låter sig tyglas av normer utan följer sin egen intuition.

  • något söt, kryddig och träig doft
  • för naturligt eleganta kvinnor
  • perfekt för dagligt bruk, men även vid speciella tillfällen

Doftens sammansättning
Kompositionen öppnas med den söta och saftiga blandningen av klementin, apelsin, kvitten och rabarber. Efter en stund följer hjärtats doft, som förenar de förföriska tonerna av jasmin, varm ingefära, peppar och delikata, milda mandlar. Grunden utgörs av vanilj, mysk, ambra och sällsynta träsorter som understryks med noter av papyrus och vetiver.

Doftens historia
Denna Eau de Toilette knyter an till sin föregångare: den tidlösa doften L’Homme Lacoste från 2017. Gentemot den är den här varianten från 2018 mer signifikant och förförisk. Prova även du på en doft som kompletterar din unika stil på bästa sätt!

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Apelsin, Mandarin, Kvitten, Rabarber
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ingefära, Jasmin, Mandlar, Svartpeppar
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Cederträ, Akigalawood®, Nagarmotha (Cypriol), Vetiver, Bärnsten, Vanilj, Mysk
Doftkategori
kryddad, träig

Om märket Lacoste

Lacoste är en symbol för informell elegans, både vad gäller mode och parfymer. Märket grundades 1933 av den kände tennisspelaren René Lacoste och till en början riktade det enbart in sig på att tillverka sportkläder. Den franske mästaren ville både känna sig bekväm och som en gentleman när han spelade. Ledig, enkel och med en naturlig elegans är ord som än idag speglar Lacostes kläder och parfymer.

René Lacoste gav märket både sitt namn och dess välkända symbol – den gröna krokodilen. Han inspirerades av smeknamnet “The Alligator” som de amerikanska journalisterna gav honom efter att hans kapten lovat köpa honom en resväska i krokodilskinn om han vann Davis Cup.

Lacostes första parfym lanserades 1984 och sedan följde flera kollektioner för både män och kvinnor och de flesta kollektionerna inspirerades av olika sporter. Lacostes dam- och herrparfymer har varit en symbol för en ledig elegans i flera årtionden och Lacoste är även ett av de mest beryktade modemärkena idag.

Recensioner Lacoste L'Homme Lacoste Intense