Lavendelvatten

Lavendelvatten
Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Hudfärgstyp
Betyg
  •   2

Upptäck de fantastiska egenskaperna hos lavendelvatten

Till och med själva doften av lavendel har välgörande verkan på dina sinnen. Lavendelvatten har ännu fler goda egenskaper och är verkligen ett mångsidigt verktyg för vård av huden i ansiktet, håret och hela kroppen!

Lavendelvatten: användning

  • Du kan spruta det i ansiktet eller på kroppen för att fräscha upp dig och för att återfukta huden.
  • Kan användas om du har bränt dig i solen. Applicera det bara på utsatta områden.
  • Kan användas för sminkborttagning. Det räcker att spruta en liten mängd lavendelvatten på en rondell för sminkborttagning och sedan torka bort resterna av makeup.
  • Applicera i tovigt hår för att göra det lättare att borsta ut.
  • Applicera ett par droppar lavendelolja på hårbotten och njut av en doftande och mjuk huvudmassage.

Lavendelvatten för huden i ansiktet

Ansiktsvatten med lavendel ger lyster åt trött hy, tonar och rengör den noggrant. Det är ett utmärkt förebyggande medel mot akne och ett ovärderligt hjälpmedel för att lugna och kyla huden efter solning. Du kan också använda det för att lägga en kall kompress över ögonen eller på känsliga hudområden.

Lavendelvatten för håret

Lavendel kan användas för alla hårtyper. Den ger håret en underbar doft och en frisk glans. Även mjäll åtgärdas. För torrt och skadat hår kan du göra en hårinpackning med lavendelvatten, banan, ricin- och kokosolja. Efter 90 minuter sköljer du av håret och tvättar med schampo.

Lavendelvatten mot akne

Lavendelvatten är det perfekta valet för akne. Använd det regelbundet på rengjord och avsminkad hy. Blöt en bomullsrondell i lavendelvatten och skölj inte av. Aknen lindras och hudens tillstånd förbättras övergripande. För svår akne rekommenderar vi att använda lavendelvatten i sprayform under loppet av dagen.

Vi älskar lavendel! Och därför finner du hundratals doftande produkter hos oss. Allt från lavendelvatten till eterisk lavendelolja och lavendel parfymer. Det är bara att välja.