Ricinolja

Du har valt
  • Ricin
Filter
Prisintervall

ända tills

Har du fula ärr, tunna ögonbryn eller torra hårspetsar? Prova naturlig ricinolja och dess mångsidiga effekter för hy, ögonfransar, ögonbryn, hår och naglar!

Ricinolja innehåller en stor andel vitamin E, mineraler, protein och andra viktiga näringsämnen. Varför är dess sammansättning så fördelaktig?

Ricinolja för hyn

Ricinolja har en signifikant förstärkande effekt för hyn och huden på hela kroppen. Den återgenererar, låser fast fukt i hyn och skyddar mot för tidigt åldrande. Den eliminerar dermatit och alla slags eksem och signifikant reducerar spåren av ärr. Och inte bara det. Du kan lite på att den också avlägsnar vårtor. Det räcker med att smörja berörda platser två gånger per dag och vårtorna försvinner gradvis helt.

Ricinolja för ögonfransar och ögonbryn

Om du besväras av svaga ögonfransar eller tunna ögonbryn, förtvivla inte. Applicera ricinolja på ögonbrynen eller ögonfransarna varje kväll före sängläggning och du behöver inte vänta länge på resultaten!

Ricinolja för håret

Ricinolja passar också bra för att förstärka hårtillväxten. Massera in det två gånger i veckan till hårbottnen, låt det verkar över natten och skölj sedan. Har du problem med hårtopparna? Applicera då ett par droppar varm ricinolja på hårtopparna, låt det verkar i en halvtimme och tvätta med schampo.

På notino.se finner du ricinolja SaloosRenovality eller Dr. Feelgood till bra priser. Tveka inte att prova dess goda effekter även du!"