Kokosolja

Du har valt
  • Kokosnöt
Filter

Kokosolja är inte bara ett bra hjälpmedel i köket! Den passar också för vård av ansikte, kropp och hår! Den är rik på vitaminer, antioxidanter och den tolereras också perfekt av känslig eller eksembenägen hud. Bekanta dig med de goda effekterna av kokosolja!

Kokosolja för håret

Kokosolja kan användas för att packa in håret före tvättning. Bäst är det för skadat och kreppigt hår, torrt och brutet hår. Det ger näring åt fibrerna i håret och förhindrar brytning och klyvning av topparna. Håret kan efteråt lätt kammas och är fuktat och skinande. Samtidigt har det en positiv effekt på hårbotten och minskar håravfall och lindrar mjäll påtagligt.

Kokosolja för hyb

Har du känslig och torr hy, eller lider du av atopiskt eksem och akne? Då är kokosolja något för dig! Hyn absorberar det lätt, och kokosoljan lämnar inte en fet hinna efter sig istället en vackert mjuk hy. Således skyddas hyn mot kyla och uttorkning. Och inte bara det! En bra effekt fås av kokosoljan på ögonfransarna. Den skyddar mot att de faller och förstärker deras tillväxt. Den är också lämplig som sminkborttagare.

Kokosolja för kroppen

Kokosoljan är utmärkt för huden på hela kroppen. Den ger en behaglig mjukhet och tillför även näring. Tack vare det stora andelen antioxidanter används den också ofta vid solning. Den hjälper mot stretchmärken vid graviditet och har positiva effekter mot celluliter. Använd den också för massage.

På notino.se hittar du bio kokosolja SaloosSoaphoria och andra till bra priser!