Tatueringskräm

Skydda dina tatueringar från att blekas och skäm bort din hud! Använd regelbundet en vårdande tatueringskräm med lugnande och fuktgivande effekter samt en tatueringssolkräm som skyddar huden mot skadliga UV-strålar. Du behöver inte längre fundera på att ta bort dina tatueringar. Satsa på kvalitetsprodukter från notino.se som bevarar färgerna i dina tatueringar.

Därför bör du använda en tatueringskräm:

  • Huden återfuktas och blir mjuk.
  • Huden får näring.
  • Irriterad hud lugnas.
  • Hjälper till att bevara färgmättnaden.

Glöm inte en bra solkräm för tatueringar!

Tatuerad hud behöver skyddas mot påfrestningarna som den kan utsättas för i närmiljön – särskilt mot solen eftersom den förstör pigmenten i tatueringen. Använd därför en solkräm för tatueringar med en hög UV-faktor som bevarar färgmättnaden och förhindrar hudskador.

Så ofta bör du smörja in din tatuering:

Tatueringar skadar huden, som sedan behöver regenerera sig. För att kunna göra det behöver huden tillräckligt med fukt. Du kan förse huden med just den fukt huden behöver med hjälp av en kvalitetskräm till tatueringen. Huden bör inte torka ut men inte heller bli för fet.

  • Återfukta huden två till fyra gånger om dagen under den första veckan efter att du har tatuerat dig. Huden är som mest känslig under denna period och behöver regenerera sig.
  • Under den andra och tredje veckan kan du smörja in tatueringen morgon och kväll utefter behov.

Välj tatueringsprodukter från Tannymaxx eller Captain Fawcett för snygga tatueringar och frisk hud.