Badblöjor

Mest sålda

Tillförlitliga badblöjor för bekvämt bad

Känns behagliga och skyddar tillförlitligt mot läckage under badet! En badblöja är den perfekta lösningen om du planerar att åka till havet med ditt barn eller besöka en bassäng.

Fördelar med badblöjor

  • Förhindrar att barnet förorenar vattnet i bassängen – allt hålls kvar säkert i blöjan.
  • Badblöjor absorberar inte vattnet från bassängen och hindrar därför inte barnets rörelse.
  • Blöjans mjuka material gör att den känns bekväm mot huden och den spänner inte runt benen.
  • Den är lätt att ta på och anpassar sig till barnets kropp vilket ger en behaglig känsla.

Hur väljer man en badblöja?

När du väljer badblöjor måste du välja efter barnets vikt och hur ofta det kommer att bada. Du kan välja antingen engångsblöjor för användning i vatten eller badblöjor som kan användas flera gånger. Badblöjor för bassänger tillverkas för barn från 3 till 15+ kg.

  • Engångsbadblöjor passar bra för att använda ibland och du kasserar dem bara efter badet. Välj storlek efter barnets vikt. Den här blöjtypen finns för barn från 3 kg och passar därmed för spädbarn.
  • Blöjbadbyxor kan tvättas efter användning och kan därför användas flera gånger. Vissa blöjbadbyxor har ett ogenomträngligt PUL-lager och ett skyddsnät och de kan användas direkt, medan andra typer även kräver en extra separat blöja innanför blöjan för att användas i vattnet. Du kan anpassa storleken på blöjbadbyxorna. Den här typen av blöja är perfekt om du och ditt barn badar ofta.

Vårt tips: Om du inte har en spädbarnsvåg kan du väga dig på din vanliga våg tillsammans med barnet och sedan en gång till utan barnet.

Så här fungerar badblöjor

Badblöjor utformade med en flexibel fåll som tillförlitligt håller inne vätska och orenheter och dessutom har blöjan ogenomträngliga lager som inte släpper igenom något. Blöjans ytterdel motverkar absorption av vatten och därför ökar inte blöjans volym vilket skulle göra den obehaglig för ditt barn.

Utrusta ditt barn med de allra bästa badblöjorna för sommaren som känns behagliga vid lek i vattnet och som skyddar mot oönskade olyckor!

Tips: Prova hållbara ekoblöjor eller tygblöjor och andra förnödenheter för ditt barn!