MIXA Anti-DrynessFuktgivande micellärt vatten

MIXA Anti-Dryness Fuktgivande micellärt vatten
MIXA Anti-Dryness Fuktgivande micellärt vatten
400 ml
73,00kr

Kod: MXX1500 | I lager
1
En present till dig
Handla detta märke med 20% rabatt nu. Rabatten kommer automatiskt appliceras i kundkorgen, rabatten gäller ej för produkter på utförsäljning eller specialerbjudande.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2020-09-29
UPS Air Mail
torsdag 2020-09-24

Kosmetika beskrivning MIXA Anti-Dryness
Egenskaper

Micellär vatten MIXA Anti-Dryness ger din hud en grundlig rengöring på några minuter. Det kommer att ta bort orenheter från dagen och även döda hudceller.

Egenskaper:

  • förhindrar överdriven uttorkning av huden
  • har en svalkande och lugnande effekt
  • håller huden balanserad

Så här använder du:
Applicera en tillräcklig mängd på en bomullstuss och varsamt torka av för att rengöra huden.

Egenskaper

Hudfärgstyp
torr
Effekter
Återfuktning, Lugnande

Om märket MIXA

Mixa har varit expert på känslig hud i nästan 100 år. Så om du vill verkligen ha ett effektiv vård, men utan att oroa dig för en allergisk reaktion eller irritation, är Mixa kosmetika den rätta för dig.

Mixa föddes ursprungligen i apoteksmiljön 1924. Tack vare ett antal undersökningar, många års erfarenhet och samarbete med ledande läkare och hudläkare har detta franska märke byggt sitt namn och blivit en riktig specialist. Dess produkter uppfyller således de strängaste kraven för extremt känslig hud för både barn och vuxna.

Daglig rengöring av din hy kan du lägga i händer av Mixa med micellärt vatten och Hyalurogel intensiv fuktgivande mjölk för kroppsvård. Mixa fuktgivande kräm är själva grunden för vård för torr, känslig eller atopisk hud. Eftersom Mixa alltid betyder rätt val på detta område.

Recensioner MIXA Anti-Dryness