Naturligt tvål

Filter
Prisintervall

ända tills

Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   1
Mest sålda

Det går, även utan kemikalier! Om du föredrar kosmetika utan kemiska tillsatser är naturliga tvålar helt perfekta för dig. De innehåller högkvalitativa naturliga oljor, regenererande ingredienser, örtextrakt och skrubbmedel.

Naturliga tvålar är oerhört skonsamma mot både huden och miljön. De förekommer i både fast och flytande form och kan användas universalt. Det finns även speciella naturliga tvålar mot akne som rengör aknebenägen hud och lindrar irritationer till fullo.

Naturliga flytande tvålar

Dessa tvålar kan användas både i badrummet och i köket. Flytande tvål är lätt att dosera så att du snabbt kan avlägsna flott och lukt från händerna. Du och dina gäster kommer att älska de charmiga och naturliga dofterna av tea tree, citrus eller aloe vera.

Vissa naturliga flytande tvålar kan till och med användas i håret och hårbottnen. Naturliga hårtvålar torkar inte ut håret utan gör det mjukt, så du slipper oroa dig för klåda eller irritationer. Som en bonus får ditt hår även en underbar doft.

Naturliga fasta tvålar

Om du föredrar fasta tvålar kommer du säkert att hitta det du letar efter på notino.se. Naturliga fasta tvålar har en riktigt lång livslängd (cirka två månader) och är lämpliga för att tvätta händerna, ansiktet och även hela kroppen.

På notino.se hittar du naturliga tvålar för ansiktet, händerna och kroppen från Le Petit Olivier, Weleda, L’Occitane och andra populära märken inom naturlig kosmetika. Välj den bästa för dig.