Tillbaka till huvudinnehållet

Parfums de Marly

Om Parfums de Marly

De lyxiga nischdofterna av Parfums de Marly är inspirerade av tiden under Ludvig XV, vars passion för förtjusande dofter var välkänd. Särskilt älskade han extravaganta och intensiva dofter fulla av rika toner. Varje dag bad han om att hans sovrum skulle parfymeras med en annan parfym. Till och med vattnet i fontänerna i trädgården hade en underbar doft.

Parfums de Marly återupplivar känslan av de opulenta balerna och festligheterna som ägde rum vid Château de Marly för underhållning för det kungliga hovets och de höga utländska gästerna. Utöver det gamla hantverket av parfymeri, betygar Château de Marly också vördnad för traditionerna kring hästkapplöpning. Hästkapplöpning var också en av Ludvig XV:s favorithobbies. Varje doft är en hyllning till karaktären för en av hästraserna som var populära vid det franska hovet. Det är därför du finner namn som Parfums de Marly Herod, Oajan, eller Pegasus bland varumärkesnamen.

Varje doft från Parfums de Marly bär med sig en bit av fransk historia. Hänför dig i de rika essenserna gjorda av de bästa ingredienserna kända sedan den gyllene eran av parfymeri under 1700-talet.

hela texten dölja texten