Perricone MD No Makeup Mascara Maskara För längd och volym

Perricone MD No Makeup Mascara Maskara För längd och volym
Perricone MD No Makeup Mascara Maskara För längd och volym
8 g
271,00kr

Kod: PCN00710 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
onsdag 2021-06-30
UPS Air Mail
torsdag 2021-06-24

Beskrivning Perricone MD No Makeup Mascara
Egenskaper

Maskara Perricone MD No Makeup Mascara ger dina ögonfransar maximal längd och en otrolig volym.

Egenskaper:

  • garanterar full volym på en gång
  • gör ögonfransar längre
  • ger ögonfransarna näring och förnyar dom
  • omhändertar och stärker ögonfransar

Så här använder du:
Applicera maskaran på ögonfransar med mjuka rörelsen från roten till spetsen. För större betoning applicera flera lager.

Egenskaper

Skugga
svart
Typ av maskara
förlängande , volymgivande
Effekt
förstorande

Om märket Perricone MD

Receptur med mycket näring och många antioxidanter som är naturliga för vår kropp. Tack vare dem kan du förvänta dig helt enastående resultat med kosmetik från Perricone MD. Och inte bara dölja problemet utan hjälpa huden långvarigt.

Märket Perricone MD tror på att det är viktigt att visa både en människas vackra yttre och inre, och det är just detta holistiska tänkesätt som är hela varumärkets filosofi. Som själva grundaren Dr. Perricone säger är det oumbärligt att inte bara ta hand om huden utan om hela kroppen eftersom båda hänger ihop. Hos Notino hittar du allt du behöver från Perricone MD för den yttre skönheten, dvs. för din hud.

Längtar du efter en lyxkur som ger huden bästa näring, som inte belastar den och som dessutom kan avlägsna oönskade tecken på åldrande? Serien Perricone MD Cold Plasma hjälper dig inte bara med mjuka linjer och rynkor, utan också med att få en jämnare hudton. Eller är det snarare problem med fett hud och förstorade porer som du brottas med? Då bör du på din väg mot felfri hud inte missa det intensiva serumet för att minimera porer Perricone MD. Detta lilla mirakel kommer du att älska från första början.

Recensioner Perricone MD No Makeup Mascara