Tillbaka till huvudinnehållet

Sensai

Om Sensai

Inspirerad av sökandet av oändlig skönhet – kosmetik från Sensai kombinerar modern hudvårdsteknologi med kraften av det sällsynta Koishimarusilket. Denna unika förening av vetenskap tillsammans med naturen och en japansk känsla för estetik fungerar i perfekt harmoni med kroppen och förstärker den naturliga skönheten hos var och en av oss.

Sensai kosmetik är en del av märket Kanebo, vars historia sträcker sig så långt bakåt som till 1887. Nyckelingrediensen i Sensais produkter är Koishimarusilket, vilket tidigare enbart användes av den japanska kejsarfamiljen. Koishimaru stimulerar produktionen av hyaluronsyra, som återfuktar huden under en lång tid och lämnar den silkeslen, vacker och full av näring.

Kanebo och Sensai tror dock att skönhet handlar om mer än bara vårt yttre. De tror att känslan av skönhet gör oss modigare och ger oss mer självförtroende, vilket i sin tur leder till ett lyckligare och gladare samhälle. Testa själv, prova den ikoniska antirynkkrämen Sensai Cellular Performance Cream eller Sensai make-up och väck din personliga skönhet till liv.

hela texten dölja texten