Tillbaka till huvudinnehållet

theBalm

Om the Balm

 ”Skönhet på 5 minuter” – detta är mottot för det amerikanska märket theBalm som erbjuder förstklassig kosmetika i originella retroförpackningar med en uppsluppen design. Det oändliga utbudet av starka färger kommer att väcka konstnären i dig och du kommer att klara en perfekt sminkning som gör dig helt oemotståndlig.

Bakom märket theBalm står Marissa Shipman som en dag insåg att hon varje morgon vill vakna med att älska det hon gör. Eftersom hon var praktiskt taget besatt i skönhet och saknade produkter i sin kosmetikaarsenal som hon var 100 % nöjd med, beslutade hon sig 2004 för att lämna sitt dåvarande arbete. Hon utarbetade en affärsplan och med hjälp av kemister började hon utveckla nya produkter. Sedan tog det inte lång tid innan den nya kosmetikan theBalm såg världens ljus.

Bekanta dig med den legendariska theBalm Mary – Lou Manizer som har ett multifunktionellt användningsområde i form av highlighter och ögonskugga. Prova bronzer, ögonskugga, och konturpuder i en och samma produkt med det gladlynta namnet theBalm Bahama Mama eller den ikoniska rougen och ögonskuggan theBalm Hot Mama! Värt att nämna är också paletten theBalm Meet Matt(e) Trimony eller rougen theBalm Balm Beach.

hela texten dölja texten