Tillbaka till huvudinnehållet

Toni and Guy

Om Toni and Guy

Oavsett om du känner för att experimentera med din frisyr för att skilja dig från andra eller om du “bara” vill ha den bästa möjliga hårvården kommer kosmetika från TONI&GUY att överträffa dina förväntningar på alla plan. Testa ett av tidernas mest kända frisörvarumärken.

Det började med en liten hårsalong som bröderna Toni och Guy öppnade i London för över 50 år sedan. Idag består Toni and Guy av mer än 500 filialer över hela världen och produkterna används av många proffs inom branschen. Varumärket har också funnit sin plats i modebranschen, 2010 var det officiell sponsor för British Fashion Awards.

Tack vare TONI&GUY är det inga problem att skaffa sig en unik frisyr exakt så som du föreställer dig. Förutom schampo, balsam eller masker för alla hårtyper finner du allt du behöver för perfekt styling. Varför inte prova en hårparfym som ger håret glans eller en stylingspray med havssalt? I den speciella schamposerien framtagen för män ingår bland annat en formande kräm som ger en matt effekt, mjukgörande olja för skägget eller det idag oumbärliga mustaschvaxet.

hela texten dölja texten