Versace Bright Crystal perfume deodorant för Kvinnor

Versace Bright Crystal perfume deodorant för Kvinnor
Versace Bright Crystal perfume deodorant för Kvinnor
Fri leverans
50 ml
349,20kr

Kod: VER0025 | I lager
1
En present till dig
Välj en fri strandväska eller en vattenflaska av glas i kundkorgen vid köp över 500 SEK.
En present till dig
En present till dig
En present till dig
Post Nord
tisdag 2021-08-03
Personlig upphämtning
tisdag 2021-08-03
UPS Air Mail
Redan imorgon fredag 2021-07-30

Beskrivning Versace Bright Crystal
Komposition

Diamanter är för evigt. Precis som populariteten av den berömda eau de toilette Versace Bright Crystal. Om du tillhör till dem som gillar denna kultdoft, kommer du även älska Versace Bright Crystal, en deo i spray för dam som skyddar dig mot oönskad kroppslukt och får dina armhålor att dofta fint med sin blommiga och fruktiga doft.

Egenskaper:

  • passar perfekt till eau de toilette ur samma serie
  • en fruktig och blommig chypredoft med citrusnoter
  • varsam mot känsliga huden under armarna
  • en lyxig flakong som påminner om diamanter

Komposition

Typ av förpackning
Deodorant med spraypump

Om märket Versace

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.

Recensioner Versace Bright Crystal