VersaceCrystal Noir Eau de Toilette för Kvinnor

Versace Crystal Noir Eau de Toilette för Kvinnor
Versace Crystal Noir Eau de Toilette för Kvinnor
Fri leverans
90 ml
699,00kr

Kod: VER0031 | I lager
1
Post Nord
måndag 2021-10-25
Personlig upphämtning
måndag 2021-10-25
UPS Air Mail
torsdag 2021-10-21

Beskrivning Versace Crystal Noir
Komposition

Rationell och bohemisk, ljuvt söt och mystiskt sensuell. Sådan är Eau de Toilette för kvinnor Versace Crystal Noir, som representerar de egenskaper som varje kvinna har inom sig.

Det är en magisk, eterisk och extremt förförisk doft med en orientalisk fruktig karaktär, som perfekt framhäver din charm. Är du redo för en extraordinär upplevelse för dina sinnen?

  • en orientalisk och blommig doft
  • lyxflakong med förslutning i form av en slipad diamant
  • perfekt för kalla dagar och kvällar

Doftens komposition
Först kommer du att känna saftiga svarta vinbär, söta svarta fikon och berusande violer. Därefter mognar plumeria, jasmin och tuberos. Doftens bas, som varar längst på huden, markeras av utsökt vanilj, varmt sandelträ, heliotrop och kashmir.

Doftens historia
Doften Versace Crystal Noir lanserades 2004. Bakom denna doftande komposition finns parfymören Antoine Lie. Det lyxiga intrycket av denna Eau de Toilette förstärks av en flakong dekorerad med en diamantformad förslutning.


Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, WATER, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYCITRONELLA, ALPHA ISOMETHYLIONONE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, LIMONENE, COURAMIN, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, LINALOOL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Svarta vinbär, Violett, svart fikon
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Tempelblomma, Jasmin, Tuberose
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Vanilj, Kashmir, Heliotrop
Doftkategori
orientalisk, blommig

Om märket Versace

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.

Recensioner Versace Crystal Noir