VersaceEros Eau de Toilette för män

18×
Versace Eros Eau de Toilette för män
Versace Eros Eau de Toilette för män
Fri leverans
100 ml
543,00kr

I lager | Kod: VER0359
1
Post Nord
fredag 2022-01-21
Personlig upphämtning
fredag 2022-01-21
UPS Air Mail
torsdag 2022-01-20

Var lika sensuell som den grekiska kärleksguden Eros. Versace Eros Eau de Toilette för män är en perfekt återspegling av styrka och passion. Doftkomposition symboliserar kärlek och lust, och passar starka och självsäkra män som vet vad de vill. Doftens mystiska noter fängslar alla, och en sak är säker: kvinnorna i din närhet kommer garanterat att lägga märke till dig.

  • en aromatisk doftkomposition
  • för självsäkra män
  • passar perfekt under sommaren

Doftens komposition
Doftkompositionen inleds med uppfriskande myntablad, som kompletteras med söta noter av äpple och saftig citron. Doftens hjärta består av unik ambroxan, fängslande pelargoner och lekfulla tonkabönor. Doftens bas genomsyras av rena essenser av mossa, varmt cederträ, vetiver och läcker vanilj.

Doftens historia
Doften lanserades 2012. Den turkosa flakongen är dekorerad med den mystiska havsvarelse som är Versaces symbol och hänvisar till grekisk mytologi.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXY DIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, EUGENOL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Grönt äpple, Italiensk citron , Mynta
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Ambroxan, Pelargon, Tonkabönor
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vanilj, Vetiver, Cederträ, Slånlav
Doftkategori
aromatisk

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.