Versace Yellow Diamond Eau de Toilette för Kvinnor

Versace Yellow Diamond Eau de Toilette för Kvinnor
Versace Yellow Diamond Eau de Toilette för Kvinnor
Fri leverans
90 ml
521,00kr

Kod: VER0151 | I lager
1
En present till dig
Handla produkter från populära parfymärken nu för speciellt bra priser. Använd kod brands20 i kundkorgen.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-01-28
UPS Air Mail
måndag 2021-01-25

Parfym beskrivning Versace Yellow Diamond
Komposition

Diamanter är varje kvinnas bästa vän. Det gäller även denna lyxiga, blommiga citrusdoft som döljer sig i en diamantformad flakong. Versace Yellow Diamond för kvinnor är en Eau de Toilette som framhäver din charm och kompletterar varenda outfit – precis som ett lyxigt smycke.

  • en sprakande citrusdoft med blommiga noter
  • lyxig flakong i form av en diamant
  • förgyller varma sommardagar

Doftens komposition
Doftkompositionens inledning består av söta päron, citrustoner av bergamott och neroli. Därefter blommar fresia, näckros, bittersöt apelsinblomma och mimosa ut. Doften står på en grund av sällsynt Palo Santo-trä, varm ambra och mysk.

Doftens historia
Versace Yellow Diamond för kvinnor lanserades 2011 som en lättare och fruktigare version av en av de mest populära dofterna genom tiderna – Versace Bright Crystal från 2006. Flakongen återspeglar att detta är en fräsch citrusdoft med en touch av lyx.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Neroli, Citron, Bergamott, Päron
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Mimosa, Fresia, Apelsinträdsblomma, Näckros
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Palo Santo, Amberwood, Mysk
Doftkategori
citrus, blommig

Om märket Versace

I modevärlden är Versace en symbol för italiensk lyx och tidlös stil med en antydan av extravagans. Versaces modekreationer, parfymer och assessorer med den ikoniska medusan kombinerar en modern livsstil med kärlek till italiensk tradition och familjearv.

Märkets historia sträcker sig ända tillbaka till 1978 då det grundades i Milano av den progressive och excentriske modedesignern Gianni Versace. Hans särskiljande stil fick snabbt beundrare över hela världen och märket Versace blev ett av världens ledande modehus. Den första parfymen från Versace – Gianni Versace for Women – lanserades 1981 och idag innehåller portföljen tiotals dofter från Versace för kvinnor och män.

Bland de populäraste parfymerna från Versace finner vi eau de toiletten Versace Eros med en aromatisk doftkomposition, eau de toiletterna Dylan Blue och Versace The Dreamer eller den bokstavligt talat heta eau de parfumen Versace Eros Flame. Kvinnor över hela världen älskar den legendariska fruktiga och blommiga doften Versace Bright Crystal eller den blommiga och träiga Versace Versense. Versace-parfymer för kvinnor i presentpaket tillsammans med kroppskosmetika är också en mycket populär present.

Prova parfymer från Versace – en otyglad doft med italienskt temperament.

Recensioner Versace Yellow Diamond