Om Acqua di Parma

Kvalitet, elegans och kreativitet, och exklusivitet - dessa är värdena som dofterna från Acqua di Parma har baserats på de senaste 100 åren.

Det exklusiva nisch parfymhuset Acqua di Parma skapades år 1916 i hjärtat i den italienska staden Parma. Det var här, i en liten parfymateljé där några av de bästa mästarna i sina fack skapade en modern, lätt och fräsch doft, så olik de starka och intensiva tyska colognen från denna tid. Den första italienska eau de cologne gjordes strikt utifrån naturliga ingredienser och dess komposition har inte ändrats därefter.

Acqua di Parma Colonia Eau de Cologne blev en symbol på 1930-talet och dess ikoniska utseende genom dess flaska i art deco-stil är fortfarande märkets varumärke. Men det var inte förrän andra hälften av 1900-talet som Acqua di Parma nådde internationell framgång och blev ett eftertraktat och exklusivt parfymhus, och uppnådde en veritabel kultstatus bland högklassigt folk.

Märket har bibehållit sin lyxstatus under åren och i dessa dagar kan du välja mellan en rad av produkter, från Acqua di Parmas damdofter eller herrdofter. Prova Acqua di Parma Profumo för henne eller Acqua di Parma Colonia Oud för honom och upptäck magin bakom kvalitetsingredienser, italiensk stil och prestigefyllt hantverk.

hela texten dölja texten

Öppna filter Dölj filtret

Prisintervall

ända tills

Free gifts and offers

Kategori

Kön / Åldersgrupp

Mest sålda

12 3

12 3 Visa nästa