Avokadoolja

Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Mest sålda

Avokadoolja – rik på E-vitamin som motverkar åldrande

Nyttig avokadoolja är överraskande multifunktionellt! Den innehåller höga halter av vitaminer (A, C, E, D och B6), mineraler och omättade fettsyror och verkar effektivt mot åldrande hy, synliga hudbristningar och celluliter. Dessutom ger den snabbt trött hår ny energi. Upptäck de fantastiska egenskaperna hos denna naturliga antioxidant redan idag!

Avokadoolja för kropp och ansikte

Avokadoolja är antiallergisk och täpper inte till porerna, vilket gör att den lämplig för daglig användning om du har torr, känslig eller fet hy. Den innehåller dessutom oljesyra, som får oljan att absorberas långsammare och håller därmed huden återfuktad längre. Därför kan den även användas för att vårda hy som lider av psoriasis, atopiskt eksem eller akne.

Den höga halten av gynnsamma ämnen har följande effekter på huden:

  • - Avlägsnar fria radikaler från huden och bromsar hudens åldrande.
  • - Höjer kollagenhalten och gör huden elastisk igen.
  • - Slätar ut rynkor och bidrar till att förnya hudcellerna.
  • - Motverkar hudbristningar och celluliter samt har en mjukgörande effekt på huden.
  • - Återfuktar och lugnar irriterad hud intensivt.
  • - Har en naturlig SPF-faktor (2–4) som bidrar till att skydda huden mot solen.

Vårt tips: Unna dig en massage på låren efter att du har duschat för att lindra celluliter och hudbristningar. Du kan kombinera den populära avokadooljan med till exempel jojobaolja. Massera alltid oljan med enkla drag i riktning mot hjärtat med hjälp av en gua sha-sten.

Avokadoolja för håret

Lider du av torrt och livlöst hår med brutna hårstrån som inte vill växa sig långt? Prova avokadoolja. Resultaten låter inte vänta på sig.

  • - Återfuktar håret, ger det näring och skyddar det mot närmiljön (väder och smuts).
  • - Stimulerar hårrötterna och ger hårfibrerna näring utmed hela längden.

Vårt tips: Gör en fuktgivande hårinpackning en gång i veckan och kombinera avokadoolja med andra oljor (till exempel kokosolja eller hallonolja) för en ännu intensivare effekt!

Utforska vårt utbud av fina avokadooljor på notino.se och prova till exempel en ekologisk avokadoolja från Saloos eller en jungfru avokadoolja från Soaphoria för mjuk och vacker hud som ser underbart frisk ut!