Black Friday närmar sig: Vad önskar du dig?

25 november 2021Notino
Har du också redan sugits in i ruschen före jul? Vissa älskar denna rusch och skulle helst av allt köpa julklappar redan på sommaren. Själv föredrar jag att stanna under täcket istället “utflykter” till köpcentrumen. Men när det är Black Friday vill jag absolut köpa något! Så jag fixar lite te eller glögg och sedan sätter jag på datorn för att köpa presenter åt familj och vänner... Och antagligen blir det någon julklapp till mig själv också. Vilka klappar gjorde bäst intryck på mig denna gång?

Något för ansikte, kropp och hår

För det mesta börjar jag med de grundläggande produkterna, alltså skin care och annan vård. Gör du på samma sätt? På vintern brukar jag får torr hy och ibland flagnar hyn, så därför har jag kollat extra på kroppsoljan COCOSOLIS Choco. Dessutom doftar den underbart! Detta är en superblandning med flera oljor i en och samma flaska som gör huden mjuk och tillför näring. Men se upp, det är fortfarande bara en olja – för att huden ska bli återfuktad använder jag den direkt efter duschen när huden fortfarande är fuktig så att oljan stänger inne fuktigheten. 

Och eftersom jag de senaste 6 månaderna har försummat min hårvård kan jag äntligen köpa en hårinpackning. Tyvärr har jag alltid fullt upp att göra och jag har aldrig tid till de 10 minuterna som inpackningen ska verka. Så det blir mitt nyårslöfte, att hinna med detta. Inpackningen Moroccanoil Repair måste absolut användas innan nästa jul. Tack vare innehållet av sheasmör, arganolja och keratin får håret rikligt med näring och regenereras... så denna produkt blir... SOLD! 

 

Presentkit

Nu när julen nästan är här får vi ju absolut inte glömma presentkit. För alla som gillar att resa lika mycket som jag rekommenderar jag att skaffa en reseuppsättning med makeupborstar. Uppsättningen Pastel Collection till exempel, tar nästan ingen plats alls och den pastellfärgade väskan för borstar är grädden på moset. 

Jag gillar också mindre men eleganta makeupkit som är en perfekt present för mina väninnor. De kan också vara en perfekt present för din syster. Och alla kommer med eleganta kosmetikväskor! Uppsättningarna Collistar The Bridge Set eller All Black Everything från MAC Cosmetics är verkligen en fröjd för ögonen. Om du känner någon som älskar highlighters kommer du garanterat att träffa rätt med MAC Cosmetics Firelit Kit som innehåller en highlighter med borste och väska. 

TIPS: Apropå smink – du får inte missa makeupen Estée Lauder Double Wear Sheer Long-Wear Makeup SPF 20! Den här lite lättare versionen av den ikoniska makeupen Double Wear har frestat mig länge och med den fina rabatten tror jag att frågan är avgjord. 

Säsongens parfymer

Det är ingen riktig jul utan en ny parfym. Har du redan hittat en du vill ha? Jag gillar nyheten som är en uppgradering av den tidlösa klassikern Chloé, nämligen Chloé Naturelle som innehåller 100 % naturliga ingredienser. Till och med flakongen och rosetterna är gjorda av återvunnet material! 

 

Hjälpte mina tips eller är du inte säker ännu? Oavsett vad så finner du garanterat många andra skönhetsartiklar och julklappar på Black Friday. 

Produkter

Läs mer