Tillbaka till huvudinnehållet

Pudrig parfym

Puderdofter är omisskännligt mjuka och på senare tid används de både för daglig användning och för mycket speciella tillfällen, t.ex. på din bröllopsdag. Fina pudertoner skapar en fulländad harmoni av elegans och kvinnlighet  som följer dig var du än går och eftersom doften varar så länge kommer du efter ett par dagar att känna den från dina favoritkläder. Flakongerna med pudertoner kommer att göra intryck på dig med sina former och mjuka färger och framförallt genom historian som finns bakom varje parfym.

 

Puderdofters karaktär:

Både naturliga och syntetiska puderdofter kan delas in i två huvudgrupper. Den första doftgruppen påminner om ansiktspuder och är mindre söt, mer komplex men mycket mjuk precis som nypudrad hy. Den andra gruppen av puderdofter påminner mer om puder för barn och den utstrålar renhet med undertoner av lavendel, violer, rosor, vanilj och nostalgi. Dock har båda grupper långvariga toner vilket gör att parfymerna håller länge.

Så här utvinns puderdoften:

Fina pudertoner tillför ackord av iris, violer, mysk och heliotrop till parfymerna. Även undertoner av vanilj, rosor, iris eller harts förekommer och skapar i kombination med träiga toner en perfekt harmoni av renhet, kvinnlighet och elegans. Puderdofter tillverkas även syntetiskt och dessa består av en omisskännlig kombination av mjukhet och söta blommiga toner med en retrotouch av ansiktspuder.

Gör din dag doftande med en mjuk puderparfym som ger en känsla av nostalgi. Puderparfymer är unika och passar perfekt för särskilda tillfällen och även för daglig användning. Upptäck världen av pudertoner nu!

hela texten dölja texten