Eucerin pH5Silkig duschgel För torr och känslig hud

Eucerin pH5 Silkig duschgel För torr och känslig hud
Eucerin pH5 Silkig duschgel För torr och känslig hud
400 ml
124,30kr

Kod: EUC03529 | I lager
1
En present till dig
Njut av din sommarshopping maximalt! Få 10% rabatt på ditt köp över 700 kr med koden notino10. Du får 15% rabatt på ditt köp över 900 kr med koden notino15. Rabatten gäller inte på produkter i kampanj och på utförsäljning.
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2020-08-20
UPS Air Mail
tisdag 2020-08-18

Kosmetika beskrivning Eucerin pH5
Egenskaper

Känslig och torr hud blir lätt irriterad. Externa negativa faktorer ökar dess känslighet ytterligare, så det är viktigt att eliminera dem så mycket som möjligt. Duschgelen Eucerin pH5 har tillverkats speciellt för en daglig dusch utan irritation.

Förutom de extra skonsamma rengöringsingredienserna innehåller duschgelen det unika Eucerin pH Balance System, som förbättrar hudens naturliga försvar. Samtidigt hjälper det till att minska hudens känslighet och skyddar den från uttorkning.

Egenskaper:

 • rengör försiktigt torr och känslig hud
 • har ett optimalt pH-värde och hjälper till att minska hudens känslighet
 • främjar hudens naturliga motståndskraft
 • skyddar huden mot uttorkning
 • passar perfekt för daglig användning
 • lämplig för barn och spädbarn från 3 månader

Sammansättning:

 • pH5 citratbuffert – upprätthåller ett surt pH-värde och bidrar därmed till att förbättra hudens naturliga
  motståndskraft och minska dess känslighet
 • tensider (aktiva tvättpartiklar) – organiska föreningar, minskar ytspänningen
  och underlättar avlägsnandet av smuts från huden
 • utan tvål, utan parfymering

Applicering:
Applicera på huden över hela kroppen och massera in tills det att ett fint skum bildas. Skölj sedan noggrant med rent vatten.

Tips från Notino:
Vill du se ett perfekt resultat på din känsliga hud? Använd duschgelen i kombination med vårdprodukter från Eucerin pH5-sortimentet.

Egenskaper

Hudtyp
känslig, torr

Om märket Eucerin

Eucerin är ett av de allra bästa märkena i världen när det gäller hudvårdsprodukter. All deras forskning och produktutveckling baseras på de senaste vetenskapliga rönen och ett nära samarbete med dermatologer. Det gör att Eucerin kan även erbjuda produkter med medicinsk verkan, vilket reflekterar dagens krav, som möter de strängaste dermatologiska standarderna och respekterar olika hudtypers behov.

Eucerin har tillverkat hudvårdsprodukter i över 100 år, vilket har gett dem en grundlig förståelse för hur huden fungerar. Eucerin Aquaphor är en ikonisk regenererande salva som först lanserades 1925 och som växer i popularitet än idag. Salvan innehåller inget vatten och har ett universellt användningsområde. Och det är bara två av dess många fördelar. Kollektionen Eucerin Hyaluron Filler var de första produkterna med hyaluronsyra i världen som bevisades överträffa andra estetiska ingrepp.

Vare sig du väljer en vårdande kräm, solvårdsprodukter eller ett skonsamt schampo från Eucerin så är målet detsamma – att hitta den bästa lösningen för en hälsosam och vacker hy.

Recensioner Eucerin pH5