Skip to main content

Filorga

Om Filorga

Det franska märket Filorga är en expert på hudvård mot åldrande. Dess historia började på 1970-talet när Dr Tordjman började sin forskning om hudåldrande. Märket fick senare patent på sin NCEF®-teknologi - en unik lösning som fördröjer processen och korrigerar existerande bristningar. 

 

Till en början producerade Filorga Laboratoires hudvårdsprodukter för professionellt bruk, som t.ex. skal med fruktsyra, mesoterapi produkter eller injektioner med hyaluronsyra, vilket blev mycket populärt bland experter inom estetisk medicin och dermatologi.

Filorga inspirerades av sin framgång med sina professionella produkter och år 2007 lanserade de sin första serie för hemanvändning. Serien Medi-Cosmetique® tillhandahåller en icke-invasiv men ändå mycket effektiv lösning. Du kan se resultaten genom att använda Filorga Time Filler kräm eller Filorga Meso Mask hemma utan att besöka en skönhetsklinik. Produkter från Filorga eliminerar rynkor, återställer ljus, densitet och styrka och ger dig en hud med ett vackert utseende utan bristningar eller tecken på åldring. Mer om Filorga.

hela texten dölja texten

Mest sålda

Numera kan du få medicinsk hudvård utan att behöva gå till en doktor. Filorga är märket som har tagit denna genre till varje mans badrum. Deras produkter är noggrant framtagna med hjälp av medicinska experter. Det är så de bland annat har fått fram anti-aging-produkter som är revolutionerande på många sätt och vis.

Med Filorga kan man säga att du får estetisk medicin som är säker och godkänd. Detta oavsett om du är ute efter rengöring, ansiktskräm, serum eller smink!

Mer om Filorga

Berättelsen om Filorga började år 1978 i Frankrike. I början skapade företaget produkter som gick att injicera och som användes av medicinska specialister för att behandla olika typer av hudproblem. Det skulle dröja nära tre årtionden innan den medicinska expertisen blev tillgängliga för gemene man med MEDI-COSMETIQUE®.

MEDI-COSMETIQUE® är en serie med hudvårdsprodukter mot åldrande hud. De här produkterna innehåller en rad olika aktiva ingredienser som tidigare hade använts i injiceringar. Du behöver ingen spruta för att få de effektiva ämnena då du kan använda en Filorga ögonkräm!

Idag finns Filorgas produkter i över 70 länder. De har en inspirerande målsättning som går ut på att alla deras kosmetiska produkter ska kombinera optimal och kliniskt bevisad effekt inom 7 dagars tid. Man jobbar också med tanke på hur produkterna upplevs att användas och hur de paketeras.

Filorga hudvård för olika hudtyper

Det finns gott om Filorga hudvårdsprodukter och du kan lita på att det här är hudvård som är framtagen för att göra skillnad. Inom hudvård finns det flera viktiga segment.

Med Filorga får du:

Rengöring – Du kan välja en rengörande mask som du använder på natten eller varför inte en skön skum-tvätt som återfuktar. Filorga rengöringsprodukter inkluderar masker, peeling och mer. Du får ett komplett sortiment för att rengöra och förbereda för nästa steg, hudkräm…

Dagkräm och nattkräm – Efter en givande rengöring kan du välja en Filorga dagkräm eller Filorga nattkräm som passar din hudtyp. Det här är som sagt krämer som inkluderar ämnen som tidigare bara har varit tillgängliga via medicinsk hudvård. Det är en god anledning till att Filorgas produkter beskrivs som så aktiva!

Kroppsvård – Filorga kroppskrämer är också bra val för dig som vill ta hand om mer än huden i ansiktet. Det finns krämer för lokal behandling såväl som solkrämer som skyddar mot solens skadliga strålar.

Effektiv ögonvård – En Filorga ögonkräm kan komma väl till pass när huden omkring ögonen är extra känslig. Du kan välja lyftande remsor för att lyfta huden runt ögonen såväl som anti-rynk kräm. Notera att du också kan använda dig av Filorga serum som är särskilt till för ögonen. Företaget har också tagit fram serum som är till för fransarna.

Intensiv hudvård – Du kan också välja intensiv serum från Filorga och liknande hudvårdsprodukter som är särskilt effektiva. Det här kan vara ett bra val om du har behov av lite mer uppstramning och ännu mer fukt.

Filorga smink med god effekt

Idag vill vi ta hand om vår hud då vi sminkar den. Här finns Filorga smink som ett bra alternativ. Du kan välja ett Filorga puder för att jämna ut och få en ljusare ton. De har också tagit fram tonad vätska, primer och förstärkande serum för ögonfransar och ögonbryn.

Filorga solskydd

Filorga solskydd har hög SPF. Du finner SPF 30 och SPF 50 bland deras krämer och oljor. Dessutom kan du använda en Filorga gel för att lindra solbränna. En solkräm kan också ha andra viktiga egenskaper som att motverka rynkor. Du får ett mycket fint skydd för huden så att den klarar de påfrestningar som solning kan innebära.

Populära Filorga produkter

Det finns många fina produkter från Filorga men några har blivit till storfavoriter världen över. Här är några av de Filorga produkter som alla tycks prata om:

Filorga Oxygen Glow

Det här är en riktigt smart rengöringsprodukt som återfuktar. Du kan använda Filorga Oxygen Glow även för att få bort vattenfast smink. Bra att använda morgon och kväll för effektiv rengöring och skonsam hudvård.

Filorga Time Filler

I kampen mot rynkor har många upptäckt Filorga Time Filler. Det här är en kräm med tre funktioner. Den har avslappnande effekt, fyller upp rynkor som redan finns, och verkar förebyggande mot rynkor som är på gång.

Filorga Sleep and Peel

Gå och lägg dig och låt Filorga Sleep and Peel jobba på ditt ansikte. Det här är en Filorga nattkräm som jämnar ut och ger en ljusare hud. Den verkar för att dra samman porer och för att göra din hud mjukare när du sover.

Filorga Optim Eyes

Med Filorga Optim Eyes kan du göra något åt mörka partier omkring ögonen, rynkor och svullnader. Krämen kan ge en lyftande effekt och ger mer fukt till huden omkring ögonen.

Filorga Meso Mask

Det här är en ansiktsmask som är uppljusande och som är tänkt att verka mot rynkor. Masken ger hud som upplevs som silkesmjuk och den är lätt att applicera.

Filorga Hydra Filler

Filorga Hydra Filler är populär för att den stramar åt huden för att ge ett ungdomligt utseende. Huden får energi och krämen återfuktar på djupet.

Hitta rätt Filorga produkter för dig

Det finns flera Filorga produkter som kan vara rätt val för dig. För att hitta rätt måste du börja med att se närmre på din hud och dess behov. Ett tips är att gå till en hudterapeut för att få en analys såväl som behandling.

När du vet mer om din hudtyp och vad som händer just nu med din hy kan du välja produkter som ger rätt effekt. Kanske vill du bromsa ålderstecken, kanske vill du förebygga mot rynkor, kanske vill du strama åt eller minska på porernas storlek.

Ju mer du vet om dina behov desto lättare blir det att välja. Men med Filorga ska du veta att oavsett vilken produkt du väljer får du mycket hög kvalitet. Det här är produkter som har utvecklats med stor kunskap. Dessutom är många väl beprövade. Det betyder att du ganska enkelt kan få mer information online från andra som använder sig av samma skönhetsprodukt från Filorga.