Smink för barn

Mest sålda

Upptäck färgglad makeup för barn

Alla små prinsessor vill ha sitt eget sminkkit. Invig dina barn i skönhetsvärlden med en kollektion som innehåller skonsam och säker makeup som är avsedd för känslig barnhy. Nagellack för barn i alla möjliga färger, roliga ansiktstatueringar och lätt färgande läppglans för barn är perfekt för de första experimenten med smink.

Hur väljer jag makeup för barn?

Barn gillar att efterlikna sina mammor, särskilt vad gäller smink. Dekorativ kosmetika för vuxna är dock inte lämplig för barn. Så efter att ditt barn är åtminstone 6 år gammalt kan du skaffa smink för barn som är diskret, lätt att applicera och lätt att ta bort. Vilken makeup för barn är populärast?

  • Barnnagellack som kan tas bort med vatten och nagellack som kan peelas bort är säkert för alla små stylister. Du finner barnnagellack i färgglada presentkit och med ett oändligt antal färgkombinationer för alla tillfällen.
  • Läppglans för barn med en behaglig naturlig doft som färgar läpparna lätt och tillför näring. Läppglans för barn tas lätt bort med vatten och även från kläder och andra material.
  • Läppstift för barn med en lätt doft får inte saknas i ryggsäcken eller handväskan. De återfuktar läpparna, färgar dem lätt och framförallt kommer de att uppskattas av alla små flickor.
  • Ögonskuggor för barn är lätta att applicera med en ögonskuggsborste eller med fingrarna och du får en diskret makeup för alla festtillfällen.
  • Ansiktstatueringar eller glittertatueringar för kroppen är perfekt för barnfesten eller maskeraden.
  • Makeupkit för barn i en vacker förpackning är en utmärkt present för alla små stylister.

Vårt tips: För speciella tillfällen kan du skaffa en doftande parfym för barn. Sedan kan du enkelt packa ner all makeup och alla parfymer för barn i en färgglad kosmetikväska för barn.

Ge dina barn skonsamt smink avsett för barn som inte belastar huden och som är lätt att avlägsna och som kommer att ge mycket nöje under de första försöken till sminkning! Smink för barn, unika hårtillbehör för barn och färgglada kammar och borstar för barn utvecklar den manuella färdigheten och fantasin!