Glitter till naglarna

Glitter till naglarna
Filter
Prisintervall

ända tills

Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   1
Mest sålda

Så fixar du glitternaglar

Är det dags för en sommarfest, nyår, en möhippa eller helt enkelt en tillställning där du vill stråla? Välj då ett nagellack med glitter, ett separat glitter eller nagelglitter för en omedelbar och imponerande effekt. Vilka olika sätt finns det att dekorera naglarna?

Glitter till naglarna

Med ett pulverglitter eller nagelglitter på burk kan du täcka antingen hela nageln eller bara en del av den. Det är enkelt. Läs hur du går till väga nedan.

  • Häll glittret i ett transparent nagellack, blanda och måla sedan helt enkelt naglarna. Du kan blanda glitter i olika färger och nyanser för att skapa en unik färgkombination.
  • En annan möjlighet är att först måla naglarna och sedan doppa dem i en burk med glitter innan lacket hinner torka. Då får du en intensivt glittrande effekt.
  • Eller börja med att måla naglarna och låta dem torka helt och hållet. Sedan kan du måla ett nytt lager nagellack på endast en del av nageln (till exempel bara topparna som en fransk manikyr). En annat sätt att få ett effektiv och sofistikerat resultat är att låta bara en nagel – helst den på ringfingret – glittra.
  • Du kan även strö glittret över nymålade naglar. Ett tips är att då ta hjälp av en nagelbandspusher eller ett annat platt verktyg och använda det som en liten spade som enkelt tar upp glittret och för det till naglarna.

Glitternagellack

  • Mindre arbete. Glittret finns redan i nagellacket och du får fina naglar med glitter utan att det blir så stökigt.
  • Det går visserligen inte att skapa en unik blandning av färger i glittret med du kan åtminstone välja bland ett brett utbud av färger från rika röda toner och regnbågsfärger till en mild shimmer eller en metallfinish.
  • Ett glitternagellack kan målas direkt på helt omålade naglar eller användas som ett överlack.

Vårt tips: Du kan till och med skapa ombrénaglar med hjälp av glitternagellack eller nagelglitter. Du får riktigt fina glittriga naglar med en färg som blir mörkare mot toppen av nageln genom att använda två olika färger.

Det finns en hel rad olika sätt du kan använda glitter till naglarna. Välj det som du gillar bäst. Komplettera sedan naglarna med lika glittriga kläder eller låt naglarna sticka ut genom att välja en stilren outfit. Var beredd på att det tar lite längre tid än vanligt att ta bort ett glitternagellack. Se därför till att ha en nagellacksborttagare av bra kvalitet till hands. Våga prova glittriga naglar du med, de höjer garanterat ditt humör!

Ett sista tips: Kan du inte få nog av glitter? Prova då även fantastiska ansiktsglitter eller glittriga läppstift!