Ansiktsglitter

Ansiktsglitter
Filter
Prisintervall

ända tills

Effekt
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   1

Ansikts- och ögonglitter ger din sminkning det där lilla extra. Det skapar en dramatisk look som får dig att lysa på varje fest, festival eller karneval.

Med lite ansiktsglitter kommer du att stråla!

Använd glitter som en skimrande ögonskugga över hela ögonlocket eller måla en linje längsmed fransraden. Med en glitterpalett kan du dessutom skapa spännande färgkombinationer. Lite skimmer passar även perfekt på kindbenen eller läpparna. Våga framhäva en del av ditt ansikte och var inte rädd för att lysa!

Så applicerar du glitter på ögonen

Glitter är nästan lika enkelt att applicera som vanliga ögonskuggor. Du kommer att behöva en ögonskuggsborste, en primer och glittret i sig.

  • Applicera primern över hela ögonlocket. Det ser till att glittret håller sig på plats längre.
  • Placera en pappersnäsduk under ögonlocket så att glittret som hamnar nedanför ögonlocket inte förstör resten av din sminkning.
  • Glitter kommer vanligtvis i lös form. Fukta därför först ögonskuggsborsten, ta upp glittret på borsten och applicera det på ögonlocket. Försök att försiktigt dutta glittret på plats snarare att än använda långa borstdrag.
  • Fixera slutligen din färdiga sminkning och njut av en fantastisk look under hela festen!

Du kan komplettera din skimrande och glittriga sminkning med en highlighter. Applicera highlightern på kindbenen, nässpetsen eller inre ögonvrån för att lysa upp din blick. Du kan också applicera ett skimrade läppstift på läpparna, och vill stråla ordentligt på en fest eller karneval, rekommenderar vi kroppsglitter!