Tillbaka till huvudinnehållet

Vita Liberata

Om Vita Liberata

Med en passion för en hälsosam solbränna – förälska dig du med i att bli  brun utan sol. Vita Liberata har förenat vårdande kosmetik med brun utan sol i strävan efter att huden ska vara lika vacker att se på som den är att beröra. Med produkter från Vita Liberata kan även du få en naturlig solbränna. Tack vare den unika Odor RemoveTM teknologin är processen dessutom helt luktfri.

De viktigaste ingredienserna består av naturliga certifierade organiska extrakt. Vita Liberata var först på marknaden med att producera brun utan sol produkter helt utan toxiska ämnen och förenade därmed innovation med en etisk hållning till naturen. Tack vare detta har märket blivit populärt bland stjärnor runtom i världen – till exempel hyllas märket av Gwyneth Paltrow, Rita Ora och Ellie Goulding. 

Fabulous från Vita Liberata är en tonad brun utan sol kräm eller ett skum som inte bara ger huden en hälsosam brun färg utan också är långvarigt fuktgivande och ser till att huden är sammetslen. Den perfekta bronsfärgen kan även trollas fram med Vita Liberatas brun utan sol spray. Med denna kommer dina ben att se ut som om du precis kommit hem från semestern även mitt i vintern. De innovativa snabbtorkande produkterna Vita Liberata Phenomenal ger huden en vacker brun färg i upp till tre hela veckor!

hela texten dölja texten