Yves Saint LaurentBlack Opium Floral Shock Eau de Parfum för Kvinnor

Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock Eau de Parfum för Kvinnor
Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
50 ml
812,90kr

I lager | Kod: YSL4142
1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
tisdag 2021-12-07

När motsatser möts är resultatet alltid storslaget. Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock för kvinnor är en Eau de Parfum som uppstod precis på gränsen mellan den sansade förförelsen och den glödande spänningen. Den elektriska sensualiteten i doften Black Opium sveps nu in i en kraftigt fräsch doft som får det att snurra till på ett härligt sätt – och du kommer bara att vilja ha mer och mer!

  • en friskare och blommigare variant av den ikoniska doften Black Opium
  • passar både under dagen och på kvällen
  • doften lanserades 2017

Doftens komposition
Black Opium Floral Shock innehåller samma typiska kaffe- och vaniljackord som Black Opium, men kompletteras av friska och blommiga toner av bergamott, päron och fresia. Doftens hjärta domineras av berusande apelsinblommor, gardenior och ackord av solrosblommor.

Doftens historia
Hela fyra parfymörer arbetade på att ta fram denna oemotståndligt fräscha och sofistikerade doft som fick namnet Floral Shock. Och namnet är inte bara symboliskt; du överraskas direkt av kraftigt friska toner av citrus och blommor.

I och med att doften är lättare än sin föregångare är även flaskan ljusare med en dämpad rosa bas. Kaffeackorden som flyter genom doften Black Opium väcker dina sinnen som en liten och stark espresso på morgonen.

Komplett sammansättning

87516905, ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA /WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, FARNESOL, METHYL ANTHRANILATE, ANISE ALCOHOL, CI 14700 / RED 4, CI 15985 / YELLOW 6, (F.I.L C195212/1) Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Bergamott, Päron, Citron, Fresia
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Gardenia, Vita blommor, Soliga noter , Appelsinblomma
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Kaffe, Agarträ, Vit mysk
Doftkategori
fruktig, blommig