Skip to main content

Japansk hudvård & parfym

Mest sålda

Om kosmetik och parfymer från Japan

Upplev också du med den japanska kvaliteten! Japanska hudvårdsprodukter är kända för att respektera huden. De undviker aggressiva kemikalier och dofter och erbjuder en fulländad blandning av naturliga ämnen, traditionella recept och en modern produktionsteknologi.

Precis som japansk kosmetik är japanska parfymer kända för att lägga stor vikt vid väl bearbetade produkter och noggrant utvalda ingredienser. Låt dig förtrollas av doften av typiska japanska ingredienser så som oljor från hinokiträd, det japanska körsbärsträdet sakura eller japanska plommonträd. Japanska parfymer sprider en atmosfär av oemotståndlig elegans och sofistikation omkring dig.

På notino.se hittar du produkter från japanska märken såsom Shu Uemura, Shiseido, Sensai, Issey Miyake och Masaki Matsushima. Prova de mest kända märkena:

Det japanska märket Shiseido är ett av de äldsta japanska märkena som tillverkar lyxiga parfymer och hår-, hud- och kroppsvårdsprodukter. Till exempel är deras hudkräm Shiseido Ibuki väldigt populär, som minskar porerna och slätar ut huden.

Sensai anses vara världsledande i forskningen kring hyaluronsyra. Deras antirynkkräm Sensai Cellular Performance Standard är en av deras mest kända produkter.

Issey Miyake parfymer hyllar de japanska traditionerna, kultur och natur. Prova klassikern Issey Miyake L'Eau D'Issey med en doft av lotus, exotiska träd och lilja.

Tycker du om japansk kosmetik? Då kommer du säkert även att förtrollas av det breda utbudet av koreanska hudvårdsprodukter på notino.se!