Lacoste Match Point Presentförpackning II.

Lacoste Match Point Presentförpackning II.
Lacoste Match Point Presentförpackning II.
Ny
454,00kr

Kod: LAC03909 | I lager

Eau de Toilette 50 ml + parfymerad duschgel 75 ml

1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
torsdag 2021-03-11
UPS Air Mail
måndag 2021-03-08

Parfym beskrivning Lacoste Match Point
Komposition

Söker du en perfekt gåva för din partner, bror, eller pappa? Parfymsetet för herr Lacoste Match Point kommer göra alla män glada.

Egenskaper:

  • passar perfekt som present
  • som alla män kommer att uppskatta

Paketets innehåll:

  • Eau de Toilette 50 ml
  • parfymerad duschgel 75 ml

Komposition

Doftkategori
aromatisk, träig
Typ av set
Presentförpackning

Om märket Lacoste

Lacoste är en symbol för informell elegans, både vad gäller mode och parfymer. Märket grundades 1933 av den kände tennisspelaren René Lacoste och till en början riktade det enbart in sig på att tillverka sportkläder. Den franske mästaren ville både känna sig bekväm och som en gentleman när han spelade. Ledig, enkel och med en naturlig elegans är ord som än idag speglar Lacostes kläder och parfymer.

René Lacoste gav märket både sitt namn och dess välkända symbol – den gröna krokodilen. Han inspirerades av smeknamnet “The Alligator” som de amerikanska journalisterna gav honom efter att hans kapten lovat köpa honom en resväska i krokodilskinn om han vann Davis Cup.

Lacostes första parfym lanserades 1984 och sedan följde flera kollektioner för både män och kvinnor och de flesta kollektionerna inspirerades av olika sporter. Lacostes dam- och herrparfymer har varit en symbol för en ledig elegans i flera årtionden och Lacoste är även ett av de mest beryktade modemärkena idag.

Recensioner Lacoste Match Point