Gravidtrosor

Mest sålda

Bekväma trosor under graviditeten och efter förlossningen

Unna dig maximal komfort den närmaste tiden efter förlossningen. Sjukhustrosor låter huden andas, är mjuka och håller förlossningsbindor på plats. De elastiska resårerna sitter perfekt utan att trycka eller rycka i huden. De ger dig en känsla av komfort de första dagarna efter förlossningen och är väldigt skonsamma mot känsliga områden. Vi hjälper dig att välja rätt sjukhustrosor för dig.

Fördelarna med sjukhustrosor

  • Låter huden andas och underlättar läkning efter förlossningen.
  • Väl anpassade för förlossningsbindor.
  • Lämpliga för kvinnor med känslig hud.
  • Väldigt behagliga och praktiska under tiden på BB.

Sjukhus- och gravidtrosor

Redan under graviditeten, när kroppen förbereder sig inför förlossningen, kan det vara bra att inhandla stretchiga underkläder som är skonsamma mot huden och låter den andas. En gravidbehå ger växande bröst perfekt stöd och vi rekommenderar att du även skaffar gravidtrosor som inte trycker mot magen utan anpassar sig till kroppen.

Efter förlossningen kommer engångstrosor i nät väl till hands på BB och de kan enkelt slängas efter användning. Lite senare när du kommit hem finns det bekväma tvättbara förlossningstrosor som du kan använda om och om igen.

Vårt tips: Glöm inte att packa ner engångstrosor i sjukhusväskan, gärna tre eller fyra par så de räcker under hela vistelsen.

Gravidtrosor och förlossningstrosor ger en känsla av komfort som varje nybliven mamma bör unna sig! Amningsinlägg, en justerbar maggördel, förlossningsbindor och en lugnande kräm för bröstvårtorna är också viktiga att ha till hands. Upptäck vårt breda sortiment med produkter för mammor och spädbarn på notino.se redan idag!