Bottega VenetaBottega Veneta Eau de Parfum för Kvinnor

Bottega Veneta Bottega Veneta Eau de Parfum för Kvinnor
Bottega Veneta Bottega Veneta Eau de Parfum för Kvinnor
75 ml
1 259,00kr

I lager | Kod: BTT0002
1
Låt din produkt graveras med laser med en kort text och få en unik gåva.
Post Nord
torsdag 2021-12-09
Personlig upphämtning
torsdag 2021-12-09
UPS Air Mail
onsdag 2021-12-08

Perfekt sofistikerad, unikt feminin och evigt ung – det är Bottega Veneta. En Eau de Parfum för kvinnor som passar in på samma beskrivning.

  • en blommig chypredoft med tydliga läderackord
  • för moderna och eleganta kvinnor
  • passar för dagligt bruk

Doftens sammansättning
Först känner du en frisk kombination av sprakande bergamott och en milt stickande doft av rosépeppar.Det rena jasminhjärtat övergår i en perfekt fyllig och intensiv grund som domineras av en läderarom.Denna kompletteras sedan av toner av lavar och exotisk patchouli.

Doftens historia
Denna lyxiga Eau de Parfum är inspirerad av Venedigs landsbygd.Doften av hö, friska ängar, jord och trä genomsyras av toner av läder som flätats samman av en italiensk hantverkare.Veneta Bottegas första doft kommer i en flaska som har fått sin form från Venedigs traditionella karaffer.Ett läderband pryder flaskans hals och i botten syns ett intrecciato-mönster, som ju är så typiskt för Veneta Bottegas läderprodukter.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, BENZOPHENONE-3, BENZYL BENZOATE, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, LIMONENE, LINALOOL, FD&,C GREEN N&DEG,3 (CI 42053), FD&,C RED N&DEG,4 (CI 14700), FD&,C YELLOW N&DEG,5 (CI 19140), FD&,C YELLOW N&DEG,6 (CI 15985). Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Peppar, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Arabisk jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Läder, Mossa
Doftkategori
blommig, ekmossa

Det italienska märket Bottega Veneta slog igenom med sina traditionella hantverksprodukter av flätat läder. Sedan företaget grundades 1966 har företaget satt en ny standard för lyx och nästan femtio år senare släppte de sin första parfym. Bottega Veneteas parfymer är tidlösa och är avsedda för exceptionella kvinnor och djärva män. De använder de mest värdefulla och finaste ingredienserna i världen och lämnar ett långvarigt intryck som sticker ut från mängden. Designen på deras flaskor går tillbaka till Venedigs traditionella glaskonst med dess tidlösa skönhet och enkelhet.

Bottega Veneta kombinerar en väl bearbetad hantverksproduktion med en genomtänkt innovation, vilket garanterar att alla deras produkter inte bara är vackra utan även är funktionella. Bottega Venetas estetik är elegant, sensuell och otroligt personlig. Märket respekterar individualitet och låter bäraren avslöja sin inre kraft och självförtroende. Det fångar alla som värdesätter unika produkter och som samtidigt uppskattar den lyx och sofistikation som utmärker italienskt mode.