Cleanser

Du har valt
  • Gel
Filter
Prisintervall

ända tills

Varumärke
Visa nästa
Kön / Åldersgrupp
Gratis gåvor och erbjudanden
Betyg
  •   12
  •   5
  •   1
Mest sålda
123...11
123...11

Ansiktsrengöring för perfekt ren hy

Med en facial cleanser behöver du aldrig mer oroa dig över rester av makeup eller igentäppta porer! Genom korrekt sminkborttagning och regelbunden rengöring får du mjuk och fräsch hy i ansiktet som är förberedd för ytterligare vård.

Välj rengöringsgel efter din hudtyp

Rengöringsgel för ansiktet är utmärkt för att avlägsna smuts och rester av makeup och dessutom kan det återfukta din hy, tillföra näring eller göra huden fint matt. Men först måste du välja rätt typ av produkt så att du verkligen får nytta av den.

  • Djuprengörande gel mot akne – om du har fet hy eller blandhy kan ett rengöringsgel med salicylsyra eller zink förhindra uppkomst av finnar eller pormaskar samtidigt som porerna rengörs intensivt på djupet. Efteråt blir huden i ansiktet blir perfekt matt och fräsch.
  • Hydratiserande rengöringsgel för torr hy – detta gel avlägsnar skonsamt smuts och rester av makeup utan att irritera hyn. Innehållet av hyaluronsyra eller aloe vera ger dessutom återfuktning och lindrar obehagliga spänningar i hyn.
  • Lugnande rengöringsgel för känslig hy – denna typ av rengöringsgel rengör effektivt och skonsamt hy som har tendens att rodna och innehåller ingen parfymering eller andra irriterande ämnen.

Så här använder du rengöringsgel för ansiktet

Det är hur enkelt som helst att använda rengöringsgel. Använd fingrarna och applicera en liten mängd gel på fuktad hy och massera in det med cirkulerande rörelser. Skölj till sist noggrant av med ljummet vatten. Använd sedan ansiktsvatten för att fräscha upp hyn och avsluta behandlingen genom att applicera din favoritkräm. För ännu bättre resultat kan du använda rengöringsgel för ansiktet tillsammans med en rengörande ansiktsborste.

Rengör hyn med rengöringsgel två gånger om dagen. Genom att rengöra hyn på kvällen efter avsminkning avlägsnar du rester av makeup, talg och andra orenheter. Vid rengöring på morgonen avlägsnas rester av nattkräm och avfallsprodukter som hyn avger under natten.

Oavsett om du letar efter ett rengöringsgel för fet hy, mot akne eller rodnader finner du garanterat vad du letar efter i vårt breda sortiment!