Dolce & GabbanaDolce Garden Eau de Parfum för Kvinnor

Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau de Parfum för Kvinnor
Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau de Parfum för Kvinnor
Utförsäljning
50 ml
574,60kr

Kod: DOG4789 | I lager
1
Post Nord
torsdag 2021-10-21
Personlig upphämtning
torsdag 2021-10-21
UPS Air Mail
onsdag 2021-10-20

Beskrivning Dolce & Gabbana Dolce Garden
Komposition

Eau de Parfum Dolce Garden från Dolce & Gabbana transporterar dig till vackra färgglada sicilianska trädgårdar fulla av blommande blommor på ett ögonblick.

  • en fruktig och blommig doft
  • för moderna och självsäkra kvinnor
  • passar bra till vardagen

Doftens komposition
I inledningen blandas fräscha ackord av mandarin, neroli och eterisk magnolia, som smeker dig som solstrålar i Medelhavet. Efter ett tag känner du söta noter av kokosnöt, frangipani och exotiska ylang-ylang, som ger hela doftkompositionen en extra feminin ton och omsluter dig i en solig aura. Den läckra basen, som utgörs av sandelträ, vanilj och mandelmjölk, får dig att tänka på traditionella sicilianska sötsaker.

Doftens historia
Dolce Garden är doften av fria tankar och längtan. Den lanserades i början av 2018 och i kampanjen deltog modefotografen Victor Demarchelier och modellen Chiara Scelsi.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Magnolia, Neroli, Mandarin
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Tempelblomma, Kokosnöt, Ylang-Ylang
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Sandelträd, Vanilj, Mandelmjölk
Doftkategori
orientalisk, blommig

Om märket Dolce & Gabbana

I Dolce & Gabbanas skapelser döljer sig det typiska italienska temperamentet som är öppet, passionerat, självsäkert och lite hemlighetsfullt. År 1985 grundade designerna Domenico Dolce och Stefano Gabbana sitt märke som blandar personliga och iögonfallande linjer med provokativa och sexiga drag.

Även Dolce & Gabbanas parfymer kombinerar italiensk magi med sicilianska traditioner. Doftkompositionerna är tidlösa och är inte rädda för att vara lite extravaganta och excentriska, precis som medelhavsstilen är.

Dolce & Gabbana lanserade sin första parfym 1992. Än idag är den ikoniska klassikern Light Blue utan tvekan deras populäraste parfym och den är en självklarhet för kvinnor som älskar friska blommiga och fruktiga toner.

Recensioner Dolce & Gabbana Dolce Garden