Dsquared2Wood Pour Homme Eau de Toilette för män

Dsquared2 Wood Pour Homme Eau de Toilette för män
Dsquared2 Wood Pour Homme Eau de Toilette för män
Kampanj
50 ml
379,00kr

I lager | Kod: DS200750
1
Post Nord
onsdag 2021-12-08
Personlig upphämtning
onsdag 2021-12-08
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2021-12-02

Genuin, djup och självsäker – just sådan är mannen som följer sin passion i livet. Hans komplexa karaktär kompletteras perfekt av Dsquared2 Wood Pour Homme, en Eau de Toilette vars styrka, intensitet och maskulinitet genast drar till sig uppmärksamhet.

  • en citrusaktig och träig doft for moderna, självsäkra män
  • skapar en duo tillsammans med damparfymen Dsquared2 Wood Pour Femme
  • magnetisk, handgjort lock av ask

Doftens komposition
Den karismatiska kompositionen öppnar med en våg av fräschör från Medelhavet bestående av en blandning av siciliansk citron, mandariner och kalabrisk bergamott. Ingefära ger doften en elegans och härligt skarp ton, och i kombination med viol och kardemumma skapar den en kontrasterade arom i doftens hjärta. Starkt tilldragande ambroxan, vita träslag och vetiver ger doften en jordig grovhet som framhäver din naturliga oemotståndlighet.

Doftens historia
Doften Dsquared2 Wood Pour Homme inspirerades av de egenskaper som trä har: robust och stark och med en unik struktur som reflekterar män och kvinnors unika personligheter. Denna Eau de Toilette lanserades 2018 som den ena delen i en duo. Den andra delen utgörs av damversionen Dsquared2 Wood Pour Femme.

Komplett sammansättning

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ISOEUGENOL Tillverkaren ansvarar för produktens ingredienser. Vi rekommenderar att kontakta tillverkaren direkt angående produktens ingredienser då dessa kan ändras.
Hela texten

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Mandarin, Siciliansk citron , Kalabrisk bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Kardemumma, Viollöv, Ingefära
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Vetiver, Ambroxan
Doftkategori
citrus, träig

Born in Canada, Made in Italy. Det är sloganen för märket Dsquared2. Märket kombinerar ledande världstrender med italiensk stil och tidlöshet. Parfymerna från det italienska märket Dsquared2 är precis lika originella, eleganta och provocerande som deras kläder.

Bakom märket Dsquared2 står de kanadensiska tvillingarna Dean och Dan Caten som 1986 tillsammans grundade modemärket för damer DEanDan. 1991 flyttade bröderna till Milano där de arbetade som designers för modehusen Versace och Diesel. 1995 grundade de sitt egna parfymmärke Dsquared2 som älskas av celebriteter såsom Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake och Christina Aguilera.

Märkets första doft för män – Dsquared2 He Wood – lanserades 2007. Ett år senare kom eau de parfumen för kvinnor Dsquared2 She Wood. Som namnet antyder är huvudkomponenten i båda dessa dofter en arom av trä. Värda att nämna är också Wood Dsquared2 Pour Homme – en doft för män med citrus- och trätoner, eller eau de toiletten för kvinnor Wood Dsquared2 Pour Femme som utmärker sig med sina blommiga och träiga toner.