Eisenberg Secret IV Rituel d'OrientEau de Parfum för Kvinnor

Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient Eau de Parfum för Kvinnor
Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient Eau de Parfum för Kvinnor
Fri leverans
100 ml
1 605,00kr

Kod: EIS0196 | Mer än 5 st finns i lager
1
En present till dig
Dra nytta av gratis leverans på alla beställningar!
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
måndag 2020-11-02
UPS Air Mail
Redan imorgon tisdag 2020-10-27

Parfym beskrivning Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient
Komposition

Eau de Parfum Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient för dam väcker dina sinnen med det legendariska agarträet. Denna unika doft hämtar inspiration från orientens rikedomar och uttrycker önskan att vara annorlunda och feminin.

  • kontrasterande orientalisk doft med toner av mytisk oud
  • för alla kvinnor som gillar att sticka ut från massan
  • imponerar på sinnena under dagen och på kvällen

Doftens sammansättning
Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient har en komposition som berömmer det sällsynta och unika agarträet och hedrar den gamla parfymmakarkonsten. I doften hittar du subtila kontraster där rika träiga toner kombineras med ljuset av den friska och gnistrande bergamotten och citronen. Hjärtat, där oud sammanflätas till en blommig arabesk med ackord av ros och jasmin, avslöjar gradvis basens hemligheter och får fram en sensuell vanilj, åtföljd av patchouli, guajacträ, bärnsten och mysk.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Citron, Bergamott
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Jasmin, Ros, Agarträ
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Patchouli, Guaiac-träd, Bärnsten, Mysk, Vanilj
Doftkategori
orientalisk

Om märket Eisenberg

Det franska lyxiga kosmetika- och parfymmärket Eisenberg är en blandning av skönhet, tidlöshet och perfektionism. Namnet kommer från grundaren José Eisenberg som genom sin skaparglädje och sitt kompromisslösa tillvägagångssätt gav märket liv, passion och prestige.

José Eisenberg började redan vid 21 års ålder arbeta inom modebranschen varefter han länge var verksam inom IT. År 2000 grundade han sitt eget modemärke som på ett unikt sätt kombinerar båda hans stora passioner – konst och spjutspetsteknik.

Samtliga hudvårdsprodukter från Eisenberg innehåller effektiva naturliga ämnen, lyxiga ingredienser som diamantstoft eller rent guld och sist men inte minst det patenterade komplexet Tri-Molecular. Produkterna är ett resultat av 15 års forskning och de utgör ett ytterst effektivt hjälpmedel för att förebygga och korrigera hudens åldrande.

Eisenberg-parfymerna återspeglar skaparens drömmar. Tillsammans utgör de en högklassig och lyxig doftsamling som kommer att blåsa liv i dina känslor.

Recensioner Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient