Tillbaka till huvudinnehållet

Ermenegildo Zegna

Mer om Ermenegildo Zegna

Det italienska modehuset Ermenegildo Zegna som bär sin grunderas namn är berömt framförallt för sina lyxiga kostymer för män som sys av förstklassiga tyger.

Märkets historia började skrivas redan 1910. Mannen bakom märket är Ermenegildo Zegna som hade en dröm om ett företag som skulle tillverka sina produkter av de vackraste tygen på jorden. Kvalitet fanns alltid på första plats och för Ermenegildo var det viktigt att ta hand om sina anställda och om miljön. Denna framförhållning lever kvar hos hans efterträdare. 1980 öppnades den första butiken Ermenegildo Zegna i Paris och senare följde butiker i London och Milano. Nu har detta italienska märke mer än 500 butiker över hela världen.

Den första parfymen från Ermenegildo Zegna såg väldens ljus 1992. Nu har Ermenegildo Zegna ett tiotal dofter för män på sitt konto. Prova tillexempel eau de toiletten Ermenegildo Zegna Uomo som innehåller aromatiska träiga toner, den omisskännliga oud-parfymen Ermenegildo Zegna Indonesian Oud eller aftershaven Ermenegildo Zegna.

hela texten dölja texten