Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette för Kvinnor

Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette för Kvinnor
Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Toilette för Kvinnor
100 ml
829,00kr

Kod: GIV0752 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2021-06-22
UPS Air Mail
torsdag 2021-06-17

Beskrivning Givenchy Ange ou Démon Le Secret
Komposition

En lekfull och lite provokativ doft. Så är eau de toilette för dam Givenchy Ange ou Démon Le Secret, en förförande, mysteriös, fräsch och riklig doft. Den kombinerar i sig dofter av söta äpplen, förförande jasminblommor och patchouli i en sensuell upplevelse.

  • en blommig chypredoft
  • för kvinnor som vill känna sig sexiga
  • passar perfekt till alla tillfällen

Doftens komposition
Denna modiga doft blandar i sig fyra huvudingredienser i en perfekt harmoni. Inledningsvis känner du av en doft av ett sötaktigt äpple, därefter ansluter ackord av jasminblommor och förtrollande ros. Aromen av ljuva blommor fullbordas med intensiva och rena dofter av mysk och patchouli.

Doftens historia
Doften Givenchy Ange ou Démon Le Secret, är en förförande doft som visar sin dualitet. Den lanserades 2009 och den kan förvandla dig till både en ängel och en sensuell och sexig djävul.

Komposition

Så kallas höga toner - utvecklas direkt efter applicering. De gör ett första intryck och är vanligtvis mycket intensiva, försvinner snabbt.
Top notes
Kanderad äpple
Så kallade medel toner - Hjärtat startar efter några minuter efter att huvudet har sänkts. Vanligtvis varar 2-3 timmar.
Middle notes
Jasmin
Så kallade låga toner - parfymens sista och längsta fas. Den varar ca 4 timmar, men den kan även vara hela dagen.
Base notes
Mysk, Patchouli
Doftkategori
fruktig, blommig, ekmossa

Om märket Givenchy

Lyxigt mode, förstklassig kosmetika och underbara dofter. Det franska märket Givenchy har ägnat sig åt mode och skönhet i mer än 60 år. Med produkter från detta märke kan du finna din egen, oförglömliga stil och vara dig själv.

Historian bakom märket Givenchy började skrivas 1952 då designern Hubert de Givenchy grundade modehuset som bär hans namn. År 1953 mötte Hubert de Givenchy Audrey Hepburn och ett intensivt samarbete tog sin början. Givenchy skapade filmkostymer och kläder för olika evenemang åt den vackra och hänförande Audrey.

År 1957 lanserade Givenchy doften L'Interdit som ursprungligen hade skapats för den charmanta skådespelerskan. På så sätt föddes företaget Parfums Givenchy. Flera oförglömliga dofter följde och år 1989 utökade märket Givencht sitt sortiment med kosmetika.

Förutom den legendariska Givenchy L'Interdit som lanserades i en nyare tolkning i from av en förtrollande blomdoft blev även dofterna Givenchy Irresistible och Gentleman Givenchy oerhört populära.

Parfymerna från Givenchy är tidlösa och framhäver personligheten hos personen som använder dem och skapar på så sätt en unik doftunderskrift som gör att du aldrig blir glömd.

Recensioner Givenchy Ange ou Démon Le Secret