GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne Unisex

GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne Unisex
GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq Eau de Cologne Unisex
100 ml
726,00kr

Kod: GUR0776 | I lager
1
GLS (Schenker) - 4 dagar till södra delen av Sverige
tisdag 2021-03-09
UPS Air Mail
Redan imorgon torsdag 2021-03-04

Parfym beskrivning GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq
Komposition

Lika frisk som en vårmorgon, lika lätt som en mjuk bris och så pass uppiggande att den väcker dig bättre än en tupp som gal på morgonen. Så kan man beskriva Guerlain Les Colognes Eau de Cologne du Coq, en unisex Eau de Cologne som sprider samma atmosfär som en tidig morgon, och som använder sig av tuppmotivet som en hyllning till Frankrike.

Doftkompositionen i denna Eau de Cologne är unisex och passar därför lika bra för både män och kvinnor. Du kan även använda den för att skapa lekfulla kombinationer tillsammans med en Eau de Toilette, en parfym eller ett parfymextrakt.

  • en frisk och aromatisk citrusdoft
  • en unisex Eau de Cologne för män och kvinnor
  • skapad av Aimé Guerlain 1894

Doftens komposition
I denna friska Eau de Cologne känner du av citrustoner av citron, apelsin och bergamott, som kompletteras av en aromatisk doft av rosmarin och omisskännlig lavendel.

Doftens historia
Guerlain har ägnat sig åt Eau de Cologne sedan 1853. Eau de Cologne du Coq såg världens ljus för första gången 1894 när den skapades av Aimé Guerlain. I doftens komposition fångade han morgonens friskhet. Doften döljer sig i en flaska med ett ikoniskt motiv med 69 bin.

Komposition

Composition
Lavendel, Rosmarin, Bergamott
Doftkategori
citrus

Om märket GUERLAIN

Ett tidlös know-how, fortlöpande research, innovation, förbättringar, modiga skapare, legendariska verk och skönhetskultur som märkets symbol. Allt det står parfymhuset Guerlain, som grundades redan 1828, för.

Ända sedan början producerar Guerlain sina parfymer och kosmetika i Frankrike och kombinerar hantverkskonst och förstklassiga teknologier med miljö- och socialt ansvar. Dag för dag arbetar team Guerlain för att skapa lyxig men samtidigt miljövänlig kosmetika – allt för sina kunder, miljön och planeten. Tack vare dess dyrbara know-how har Guerlain fått det prestigefulla priset “Living Heritage Company“ av den franska staten.

Guerlain har under 190 år skapat 1100 dofter. Thierry Wasser tillhör den femte generationen Guerlainparfymörer och har under sina resor världen över hittat de dyrbaraste naturliga råvarorna för att skapa de mest lyxiga parfymerna – alltid med respekt för lokalbefolkningen och naturen.

Utforska det breda utbudet Guerlain-produkter – från dofterna Mon Guerlain, L’Homme Idéal och Aqua Allegoria till foundation såsom L’Essentiel Foundation, bronserande pudern Terracotta eller ikoniska puderpärlorna Météorites.

Recensioner GUERLAIN Les Colognes Eau de Cologne du Coq